Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Devamını takip ediyorum paylaşıcam
-
-
-
Kış tahminimin devamı: Kutuplara bakıyoruz kışa uygun bir soğuk deposu yok.. kutuplar bile şu anda mevsimine uygun olmayan bir konumda. Sibirya'ya baktığımızda adeta uyuyor bir türlü yaz uykusundan uyanamadı. Kuzeyimizdeki kar örtüsüne baktığımızda çok zayıf kalmış durumda. İzlanda etkisi, Afrika etkisi derken böyle bir ortamda bize nasıl güçlü sistemler gelsin. Kişisel tahminim bu kış ara ara kırıntı dediğimiz orta serinlikte orta yağışlarla geçireceğimiz bir kış olacaktır diye düşünüyorum.
Bu adamın söylediklerine inanmayın tamamen saçmalıktan ibaret nerede kar örtüsü az söylesin bilelim
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Tutuklanmasına üzüldüm hele ki uyuşturucudan
-
Benim kalan aylar için kış tahminim: ocak ve şubat aylarının bu geçen Kasım ve aralık ayları kadar soğuk yapmayacağını düşünüyorum. Daha böyle durağan ara ara orta düzeyde serinleme ve yağışların olduğu bir dönem geçireceğiz gibi duruyor. Uzun vade simülasyonları bize bu verileri fazlasıyla şu anda gözlerimizin önüne seriyor. Şehir merkezlerimiz özellikle İstanbul gibi Ankara gibi şehirlerimiz belki de bu kışı kar görmeden geçirecekler.
Hangi simülasyonlar acab a
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. MJO'da amplitude 1'in altında (çember içi) tahmin ediliyor kuvvetli bir indeks yok burada
Desene endeksler kafasına göre takılacak
-
Ne zaman düzelicek bu peki hocam
Negatiften çıkmaya başlayınca
-
Azor dik duramıyor negatife indiği için
-
324. saatte ocağın ilk haftasında kafkaslara giden soğuklar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
100 kişiden 5 veya 10 u galiba tahmincileri kahin falan sanıyor adı üstünde tahmin %50 ihtimal
-
Bazı arkadaşlara bu konuda erişim kısıtlaması geldi .
Takip etsinler sadece
-