Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Skew-t diyagramında gördüğümüz koyu mavi çizgide dewpointi gösterir sıcaklık ile dewpoint çizgileri çakıştığında o yükseklikteki nem %100 dür ve o bölgede yoğuşma olur
yer seviyesinde olursa sis
yer seviyesi dışındada bulut oluşumu gözlemlenir
Su taneleri yukarda donarken aşağı yaklaştıkça erimesin hocam
-
yerinde bir tahmin olmuş çamlıcada örtü olabilir (düzenleme çatalca yazmışım çamlıca olacak )
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bunlar ne anlama geliyor izlanda hocam
-
Günaydın bu sabah ıslandık mı ıslandık
benim buraya yağmur yağdı şükür abi ama kar muamma biliyorsun geçen sene geldiğinde gördün
-
4 saattir model bakıyorum. Mola edelim biraz. Gece güncellemesinde görüşürüz.
Güncelleme hep kötü gidiyor şimdide doğulamış yağışları kırpmış yersen !
-
Düzce çoğu sistemde en şanslı yerlerden birisi mehmet civan
-
Çözünürlüğü yüksek 3 modelin soğuğun etkili olduğu saatlerde ki kar kalınlığı :buyur:
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İcon bozmuş sanki İstanbula bişiy vermemiş ama keskin değişebiliyor bazen
İstanbul'da zaten rakım sistemi olacak Anadolu yakasında Çamlıcada örtü ihtimali var onun dışında soğuk ve yağış aynı anda etkili olmadığından yağış bitmesine yakın kısa süreli kky ve konumuna göre sulu kar görebilirsin.
-
Bu sabahki modeller sistemi adeta kuşa çevirdi diyebiliri z. Sistem iyice doğulayınca sadece d.anadoluyu ve ve d.karadenizi etkileyeyip hızlıca ülkemiizi terkediyor.
Bu soruma cevap vermezsen ihtar alacaksın
Hangi gezegendesin ve hangi modele bakıyorsun
-
mehmet civan sisteme 120 saat kala icon bakiyoeum genelde
-
Eren ne dersin 850 hpada - 6 - 7 varken gölcüğe yağış vermiş gfs kky felan olur mu pazar günü?
Gfs değil de icon baktım -6 da kky olmaz
-
Npc nedir bilir misin Sahutt şu an burada var, neden buraya yazdım görsün diye
-
Buyurun hocam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. bu sistemde çatalca falan kar görür karayel-yıldız var.
-
Ücretli veri paylaşan arkadaşlar icon kar haritası varsa bakabilir miyiz