yakında 2010-2023 ortalaması alını artık ![]()
Eren tarafından yazılan gönderiler
-
-
Bu görüntünün sebebi afrika ataklarının artması mı kuzeyde ki soğukların azalması mı

-
Hayatımda ilk defa küresel ısınma etkilerini bu kadar sert görüyorum. İlkokulda anlatılan derslerden daha fazlasını görüyoruz. İlerleyen senelerde istanbul gibi bir şehirde kar görmek imkansız olacak gibi duruyor.
20.yy de sistem gelmediği çok oldu bundan kötü kışlarda var
-
Izlanda 1987 4 mart endekslerine bakarmısın
-
Sinan abi jules verne nin anlamı nedir? araştırdım da bi tane fransız yazarmış🤨
Doğum günü sistem tarihine denk geliyor
-
-
İlaç en fazla 5 mg zaten
1 tanesi 5 mg ise 4 saatte bir alsan 20 mg yatana kadar
-
Akut alkol yoksunluğunda gün boyu 2-4 saat aralıklarla 5-20 mg kullanmak nedir öldürecekler mi insanı ben anlamadım özet geçin..
5 mg kullan en az baktın fayda etmiyor mg yukselt
-
kanıtı olmayan bir kişiye inanmak saçma, Eren başarılar kardeşim. bu sistemde sadece 30 saniye kar yağışı gördüm geri kalanı graupel kky yağmur
Sen şanslıymışsın ben onuda göremedim eski oturduğum yer 130 metreydi orada görürdüm belki
-
İstanbuldan aldığım bir çok habere göre 50 rakımlı ilçelerde dahi Kocaeliye benzer hava şartları oluşmuş İstanbulunda akıbeti hemen hemen aynı.
Ben İstanbul'da yaşıyorum 70 rakımda graupelden oteye geçmedi
-
Rakımı yüksek yerler der iken benim 90 rakım içinde mi bahsediyordun kaldı ki çarşıya indim orda bile sulu kar vardı. Bu sistemde rakıma göre yağış cinsi belli olmadı 500 hpanın katkısıyla yağış yoğunluğu anında 0 rakımda bile bir şeyler görüldü.
Arkadaşım sanırım anlamak istemiyorsun ben İstanbul için tahmin yaptım İstanbul yorumlamasinda
-
Madem sen benden iyi biliyorsun git erenin tahmini oku şehir genelinde graupel ve yağmur bekliyorum dedi. Ama bölgeden bölgeye yağış cinsi değişti.
Senle bunu tartışmam rakımı yüksek yerler kar aldi benim tahminim 0 rakım içindi
-
Dediklerinin dışında her şey oldu eren. Şehir fullden yağmur almadı sulu kar olanda oldu saf kar alanda
Ben saf kar almadım
-
Benim Tahminde sorun yok, deniz etkisi kar yağışı şans işi. Sadece şansım yaver gitmedi yoksa eren yağmur derdi genel olarak graupel kar kky ve sulu kar oldu şuana dek
Ben sade yağmur demedim graupel sonrası yağmur dedim
-
Gfs bir güncellemede sistem gösterince neden bütün sosyal medya ayaklanıyor