Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
1987,1954,2021,2022,2017,2004,2016,2018 hepsine bakabilirsin buradan sistem indiği tarihlere
-
hayırlı geceler Allah rahatlık versin
-
hayırlı geceler Allah rahatlık versin
Amin hepimize reisim.

-
- Resmi Gönderi
Herkese iyi geceler
-
- Resmi Gönderi
Benden de hayırlı geceler
-
- Resmi Gönderi
1987,1954,2021,2022,2017,2004,2016,2018 hepsine bakabilirsin buradan sistem indiği tarihlere
Görseller yok bende .. Sıkıntı bende mi acep Eren ustam
bunlar
-
Görseller yok bende .. Sıkıntı bende mi acep Eren ustam
bunlar
Abi bunlar endeksin tarihinde ki değerleri hani örneğin 2017 7 ocakta ki endeksin değerlerine bakıp endeksi yorumlarsın
-
Bu daha açıklayıcıdır snırım
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
- Resmi Gönderi
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Bizim hakkımızı kazıyor
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
-
Aleyküm selam,hayırlı günler
-
- Resmi Gönderi
Selamun aleyküm hayırlı sabahlar
Aleyküm selam,hayırlı günler
Aleykümselam, hayırlı günler herkese..
-
Melatonin takviyesine başladım da gündüz içmemek lazım şimdiden uykum geldi yahu en iyisi uykudan önce almak bunu ben mide icin almıştım
-