hocam iç anadolu sohbetini nasıl bulurum ?
Ana sayfadan aşağı inin bölgeleri görürsünüz.
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturhocam iç anadolu sohbetini nasıl bulurum ?
Ana sayfadan aşağı inin bölgeleri görürsünüz.
Karayel tekrar lodosa dönüştü
Siklon geçiyor normaldir.
arkadaşlar bakın artık sistemi can abi sistemi çözemez çünkü dek ve siklon hareketinden dolayı ne yaşacağımızı bilemez sizin yapmanız gereken yağışı mgm radarından takip etmeniz lazım soğuklar iyi göreceğiniz her kütle KAR olarak düşecektir modeli de takip etmenize gerek yok çünkü adam akıllı bir konuda sabit olamıyorlar bu yüzden CAN abiyi rahat bırakarım o da sistemi takip etsin yaşasın zaten önemli bir gelişme olursa bildirir bize
Özetlemiş kısacası durumu. Benlik bir şey kalmadı ben de 2 gün radar takibi yapacağım.
Hocam fotoğraf nasıl atılıyor
Ek Dosyalar'dan ya da
Buraya yükleyip alttaki linki kopyalayıp-yapıştırarak yükleniyor.
İkinci yöntemi fotoğraf fazla büyükse kullanın.
EmreKaya bu ihtimal yüksek hocam.
Benim sinirimi iyice bozmaya başlayanlar var sistemi siteden uzak geçirmek istemeyen az sakinleşsin.
radar takip ederken yine bizden kurtulamazsan kizma abi ozellikle bnden
Cevap vermeyeceğim ki aç radarını takip et benlik bişeyin yok bundan sonra
can abi bugun cok sessiz
Sistem zamanı geldi çattı sessiz olup radar takip etme zamanı
kartutkunu5254 Sabahki kadar iyi çıkacağını sanmam fakat çok da doğulu gelmez.
kartutkunu5254 Var tabii ama beklentiyi minimumda tutarsan daha çok sevinirsin
Ama işte ben 3 sene kar görmeyince sistemi yaşayana kadar şüpheli yaklaşıyorum. Bakıyorum modele kötü olduğunu düşündüğümde tekrar tekrar soruyorum ki hayal kırıklığı olmasin
Bu saatten sana ne desem boş zaten modele de bakmaman lazım bana da sormaman lazım aç MGM'yi son sıcaklıkları ve radarı keyfine bak.
İkinci dalga artık değişmez. Ama Kocaeli için fena bir sistem olmayacak herhalde
Ben sana diyeceğimi dedim. Yarın da sürprizler yaşayabilirsin zaten al sana 3 günlük sistem işte Otur arkana yaslan buraya soru sormak yerine radar ve sıcaklık takibi yap..
CAN hocam gönlünden ne koparsa 3-6cm buraya da ver be =D
Mikail olsam da sana yarım metre versem kardeşim :D
kartutkunu5254 En az 3-6 cm olur.