Henüz sistemin S'si netleşmiş değil. Yarına kadar beklemek gerek yorum yapmak için.
CAN tarafından yazılan gönderiler
-
-
can yanı ocakta izmire kar var mı
Allah bilir

-
Bu sistem o kadar ötelenmez

-
Buyrun siklonumuz hazır.
-
Sinan bence yanılacak kış boyu anca İstanbul ucu ucuna güzel
kar görür. Eğer dediğin olursa foruma koskoca yazıyla ben aptalım yazıcam
Unutmuyoruz ???
-
@Yusuf223 2 ay sonra değil 1 hafta sonra görüşelim seninle :kusma:

bok -
Randomize1 burada isyan edebilirsin diğer başlıkları meşgul etme..
-
Ben genel anlamda yarın akşama kadar susmayı düşünüyorum. İki günlük bir sürede güncellemelerle hop oturup hop kalkmayın ağlamak isteyenler ağlama duvarı başlığımız var oraya buyursun. Model ortalamalarına bakın Ao Nao bakmayın çok değişken malum.
2 hafta önce işaret ettiğim sistem 2 3 4 5 Ocak tarihlerinde ülkeyi etkileyecek gibi, ne kadar etkileyeceği ise tamamen oluşacak veya oluşmayacak siklona bağlı. Yarın akşama kadar oturup sizin hop oturup hop kalkmalarınızı izleyeceğim
8 Ocak hakkındaki fikrimi 2 hafta önce belirttim ayrıca. Bana göre sistemin 10'undan sonrasına sarkma ihtimali var.
-
bi diagramları görelim mjo verisini paylaşabilirmisin can ??
Mjo abartılı 7-8 fazına gitmiş Gfs'de. Ecmwf daha merkeze yakın alıyordu fakat bu akşamki model de kafayı yemiş sanki biraz.
-
Kapat kapat saçmalık. Gece Eps desteklemez bunu.
-
Tövbe estafurullah. Gidip evimizin balkonuna ne kadar kar yağacak tarzı sorular sormuyoruz. Biraz daha yaratıcı olmaya çalışın.
-
-
Siklonsuz olmaz bu iş.
-
Zannetmiyorum abi bence busene iyi bir kar yok
Yaşlar daha ufak henüz o kar heyecanı hevesi en yüksek noktalarında doğal olarak da kar yağmadı mı karalara bağlayıp bu sene de çöp, bu sene de kar yağmaz deniyor. İstanbul'da bile bu Aralık ayında 3 haftadır peş peşe çarşamba günleri kar görüyorum. Şahsen ben çok memnunum. Yılbaşına yine mini bir sistem ardından da bahsettiğim 3-4 Ocak tarihlerinde sistem emareleri var. Ben 2 gün sessiz olup takip edeceğim fakat sana sözüm olsun bu kış çok iyi geçecek

-
EmreKaya forum kurallarına uymadığından dolayı 1(bir) günlüğüne siteden uzaklaştırılmıştır.