Rezalet resmen
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
İtalyanlar sevinir şimdi morlar geloo diye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
-
Veriler çok iyi şuan. Asıl Kış modu yeni başlıyor.
Şu kışı bi göremedik
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bizde bu şans varken alamayız abi valla o kadar şanssız ki
-
Kıyıların kar alabilmesi için iyi değil hala kötü gidiyoruz
Severiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kıyılar için yetersiz abi en az artık -28 lazım
-
Model sadece ileriye dönük, öngörüleri tespit etmeye çalışıyor. Sistem varsa model verir, yoksa vermez. Model gösterdi veya göstermedi meselesi değil. Yani Çağrı bunu da biliyor olman lazım ama neyse😁
Valla hocam o zaman bu model amerikayı ve Japonları seviyo sadece efsaneler hep onlarda

-
Haşa hocam haşa insanoglunun çıkardığı sistem ne zamandan beri buna karar veriyor (;
Bilmiyorum işte ondan soruyorum zaten
-
Modelin ne suçu var yahu

Hocam model vermiyormu bize soğuk sıcak havayı
-
Gerçekten çok üzücü bir durum yazıklar olsun böyle modellere bizi bu durumda bıraktıkları için

-
Hiçbirşeyin geldiği yok şubatın 5i oldu hala kar göremedim kendim adıma konışıyım yani
Berbat bir kış daha kendi konumum adına