İstanbul Meteorolojik Hava Durumu
-
-
Takip ettiğim insanlara göre şubat son hafta mart ilk hafta soğuk hava gelebilir ama soğuk zayıf olabilir veya soğuk iyi bile olsa blokaj ihtimali zayıfmış. Yani vurkaç sistem olma riski var. Neyse en azından yağışlar bol
-
Yağış anlamında 10 numara bir şubat geçiriyoruz
-
Yağış anlamında 10 numara bir şubat geçiriyoruz
Ocak ayıda normaller üzeri kapandı. Kış modundayız sadece kar eksik 🔜
-
Ay sonuna sinyaller görünüyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -

Güzel senaryolar var...

-
Ömer kar kokusu mu çekti seni çok aktifsin bu ara yoksa

-
Ömer kar kokusu mu çekti seni çok aktifsin bu ara yoksa

Ayın 15 ine bakıyorum

-
- Resmi Gönderi
Ayın 15 ine bakıyorum

omer wrf nin yuz 60 i tamam wps tarafi ungrib.exe metgrib.exe ve linklemeler tamam real.exe yi caistirdim dun gece kaldi wrf.exe ama cok yordu ilk calistirma cok zor 100 kadar ayar var ilk etapta yapilmasi gereken. haritayi olusturdum verileri dizdim bugunku izmir bodrum selini gorebildim gece ama cikti alamadim. fizik motoru cok iyi hangi dagin yamacinda bulutun carpip asiri yagis birakacagini 500 mt hasssasiyetler hesapliyor. bu birde tum katmanlari hesapliyor 4 saat surdu guney egenin kucuk bir alaninin hesaplamasi 32 cekirdek 105/s ram bant genisligi 4 saatte tamamladi. ama bu birazda sana kaliyor ne kadar iyiysen o kadar dgru cikti alirsin kucuk bir virgul hatasinda agustosta antalyaya karda yagdirabilirsin cok genis
geliyoruz
Ömer
edit: pardon ben 3 km cozunurlukte 12 saatlik smilasyon calistirdim -
- Resmi Gönderi
gece 00.00 sabah 06.00 arasi guney ege smilasyonuna hazirliyorum suan yetisirse sabahki yagisi hesaplayabilecegiz mahalle mahalle. ama zor gibi bakalim
-
- Resmi Gönderi
Emeğine sağlık mehmet civan
-
- Resmi Gönderi
Emeğine sağlık mehmet civan

-
- Resmi Gönderi
mehmet civan emeğine sağlık abim.. Takipteyiz 👏
-
Ay sonu Sibirya mı 🥶
-