The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Son 2-3 gün kala koyar temkinli gidiyor ama ayın 23 ünü bulutlu beklemiyorum çoğu yerde kar devam eder onun pek inandırıcılığı yok.
İnşallah

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğun kar ikonu koyar diye bekliyodum ben ama koymamış

-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
cografyaciburak hocam Ecmwf sizce neden böyle bi çıktı verdi düzelicek midir sizce hocam Günaydın hocam

-

Hocam icon çok iyi gelmiş umarız böyle olur

-
Benim gördüğümü modeller gösterirse istanbul ortlama 40 cm ler yapar
Göstericek mi hocam sizce

-
Bunları da atalım belki hocalarımız bi şeyler der

The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Ömer bizi seven yok herhalde kimsede gitme kal dememiş bize

Gitmeyin kardeşim sizsiz olurmu yav olmaz hepimiz burdayız gitmek yok

-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam konuma göre değişir fakat poyraz özelinde konuşursak;
Karadenizin ılıman havasını ve nemi İstanbul'a pompalıyor doğrudan bu yüzden DEK sistemlerinde üst seviyede -12/-14 arası bir soğuma DEK vurmadığı anlarda erimeyi önelemek için önemli. Veya izobarlar daha sık olmalı bu sayede daha sık yağış alırız, yağış durmadığı için soğumada daha etkili olur.
Çok teşekkür ederim hocam umarız herşey istediğimiz gibi olur

-
Cephesel yağışta evet dek sistemlerinde İstanbul'a yaramaz
Peki hocam dek sisteminde en iyi rüzgar nedir poyraz olursa poyraz sıcaklığı yükseltme yapmıyor mu kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum

-
Bence en iyisi karayel değilmi hocam
-
Güncel
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Bana göre sistem tamam ✅
Nereyi ne kadar etkileyecek orası kaldı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu nedir hocam biraz açıklarmısınız