Hadi lan patates ne KKY'si
Mgm Tahminleri, Uyarıları
-
-
Mgm temkinli davranıyor cumartesi ya da pazar kara çevirir
-
- Resmi Gönderi
Bilmediğim için soru sordum hocam niye bağrıyosunuz şimdi bana anlamadım
Estağfurullah cevap verdim sadece
-
- Resmi Gönderi
O kadar uzun vadede genelde kar ikonu koymuyorlar direkt sahillere
-
Sizce MGM bugün yine KKY mi verir yoksa direkt kar ikonlarını koyar mı? 12.30'da sinemalardaaa
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 4 kar ikonu konulmuş hocam bunun bozulma ihtimali var mı
-
- Resmi Gönderi
Her geçen gün yoğun kar ikonlarını koyar gerekli bölgelere bizler de takip ederiz
-
Mgm iç kesimlere de kar koymuş gayet güzel.
-
Ve beklenen oldu Mgm koydu kar ikonlarını muhtemelen pazartesi Salı yoğun kara çevirir
-
MGM duygularımızla oynama Eskişehir olarak
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yoğun kar ikonu koyar diye bekliyodum ben ama koymamış

-
Yoğun kar ikonu koyar diye bekliyodum ben ama koymamış

Son 2-3 gün kala koyar temkinli gidiyor ama ayın 23 ünü bulutlu beklemiyorum çoğu yerde kar devam eder onun pek inandırıcılığı yok.
-
Son 2-3 gün kala koyar temkinli gidiyor ama ayın 23 ünü bulutlu beklemiyorum çoğu yerde kar devam eder onun pek inandırıcılığı yok.
İnşallah

-