Sarp Özdoğan eline emeğine sağlık hocam![]()
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı akşamlar HS ailesi izniniz olursa gece güncellemesini ben paylaşmak isterim bizim morlara ihtiyacımız var ülkece Allahın izniyle gece indirelim hep birlikte şunları

Hocam benim işim çıktıda varsa paylaşmak isteyen buyursun ben gelince eve takip edicem hayırlı geceler

-
Hayırlı akşamlar HS ailesi izniniz olursa gece güncellemesini ben paylaşmak isterim bizim morlara ihtiyacımız var ülkece Allahın izniyle gece indirelim hep birlikte şunları

-
O kadar güzel bir sistemdiki hocam bu umarım böyle sağlam uzun soluklu olur
Sinan hocam
-

Çok iyi hocaaammm

-
-
Veriler ile ilgili açıklama hocam

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Negatife inip ardından nötre toparlıyor. Gayet güzel
Çok iyi hocam ne güzel bu sene bizim senemiz olucak Marmara yı konuşucak herkes

-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ay sonu iskandinav blokajı ile sistem alıyoruz

Diyagramda hamak oluşumu görünüyor ama soğuklar kuvvetli değil
Kuvvetlenicrk mi hocam
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonal rüzgarlar (10hpa) hızla yükselip sonra düşecek
Yani bunlar ne demek oluyor hocam
-
Hayırlı günler herkese SAMSUN LADİKLİ OLAN KİM VARDI BURDA ÖYLE BİRİ SANKİ VARDI AMA KİMDİ
-
Keşke şu görüntüler gerçek olsa ne vay be resmen hayallerimi çiziyor bu CFS
-
Hocam açıklama gelicek mi bununla ilgili
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar hayırlı günler.
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı günler bütün sistemlerin bize geldiği bir gün olsun hocam

-
GFS akşam güncellemesi Amerika'nın Florida kıyılarına -16 derece sokmuş 😂
Hocam dua edelim bundan sonraki bütün güncelleme lerde hepsi bize gelsın