Benim hayalim 2022 kışında saklı... Bir şarkı vardır eminim herkes biliyordur. Şarkı da der ki Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu daha 3 yıl geçti ama 13 yılda geçse unutulmaz 2022
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Benim hayalim 2022 kışında saklı... Bir şarkı vardır eminim herkes biliyordur. Şarkı da der ki Yıllar geçse de üstünden bu kalp seni unutur mu daha 3 yıl geçti ama 13 yılda geçse unutulmaz 2022
Daha ne kar ve kışlar görürsün abim, merak etme..
Zaman ve zemin denk olunca herşey olur Allah'ın izniyle..
Hayırlı sabahlar der yatarım bende
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı günler.
-
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar, hayırlı günler.
Aleyküm selam hocam hayırlı sabahlar hayırlı günler
-
Hayırlı sabahlar
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı günler abiler
-
- Resmi Gönderi
enesenoba hoşgeldiniz
-
- Resmi Gönderi
-
- Resmi Gönderi
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
-
Selamünaleyküm hayırlı akşamlar
Aleyküm selam hayırlı akşamlar hocam nöbet tutalım mı hocam bu gece bişeyler görücekmiyiz
-
- Resmi Gönderi
Aleyküm selam hayırlı akşamlar hocam nöbet tutalım mı hocam bu gece bişeyler görücekmiyiz
-
Hayırlı akşamlar herkese, beklenen o tarih geldi gece güncellemesini iple çekiyorum
-
Hayırlı akşamlar herkese, beklenen o tarih geldi gece güncellemesini iple çekiyorum
Hayırlı akşamlar hocam herşey çok güzel olucak
-
Model takibi bugünlerden sonra çok heyecanlı olacak. Site tahmincilerinden birisi kıyılar için ocak ilk yarı efsane potansiyelde bir sistem yok dedi diğeri ise aylar öncesinden 8 9 u işaret ederek 2017 benzeri olacak dedi. Bakalım neler olacak
-
- Resmi Gönderi
Aleykumselam hayırlı geceler herkese..2022 den Anıtkaya
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -