Çağrı Erdal doğum günün kutlu olsun abim.Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sağol abim benim eksik olma allah razı olsun senden
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturÇağrı Erdal doğum günün kutlu olsun abim.Nice güzel yaşlara
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Sağol abim benim eksik olma allah razı olsun senden
Aleyküm selam abi hayırlı sabahlar senin sistem ile ilgili bişeyler yazıcakmısın abi yakın zamanda bayadır boş duruyo sayfa
Konumumda çok güzel bir yağış olmuş işten şimdi geldim ve manzara bu şekilde ama hava açmış arada yıldızlar sayılıyor acaba yağar mı tekrar çünkü hava açtığı için insanın içinde bi kuşku kalıyo erir diye
Konumum adına kky attırmaya başladı gece kara çevirecek gibi
Sen nerdesin kardeşim tam kocaelide
Aleyküm selam abi hayırlı sabahlar herkese
Hayırlı akşamlar
Ailesi
![]()
Hayırlı sabahlar
Ailesi herkesten tek tek özür dilerim böyle bir durum birdaha yaşanmayacak emin olabilirsiniz tekrardan hayırlı sabahlar hayırlı hafta sonları.
Hayırlı cumalar
Abi bişeyler söylemicen mi
Sinan abi neden böyle oluyor modeller hiç sistem vermiyo abi HEpsi uçtu yokmu söyleyeceğin güzel bişeyler abi şöyle şu zaman düzelme olucak abi bişeyler söyle bu sene sistem almadan kapatmak istemiyorum
buyrun arkadaşlar
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar abi modeller neden böyle oldu abi çok kötü gidiyor hep ne zaman düzelicek bu durunlar
Bursa gfs meteomanz güncel veriler.
Kocaeli varmı hocam bunun atarmısın
Çok iyi ya mor gelinlik ne de yakışır ülkeme
![]()
Hocalarım bence benim tavsiyem bi anket yapalım hava watsap grubu kurulsun hocalarım bence çok güzel olur
Hayırlı sabahlar
Hayırlı sabahlar kardeşim