Okulları tatil ettirecek bir boyutta kar mı acaba ? (İst)
Mgm Tahminleri, Uyarıları
-
-
Ordu-Giresun-Trabzon-Rize-Artvin
400 m üzeri rakıma sahip yüksek kesimlerde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Gümüşhane
Kuvvetli kar yağışları (10- 20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Bitlis-Malatya-Elazığ-Tunceli-Bingöl-Muş-Ağrı-Kars-Erzurum-Erzincan-Bayburt-Ardahan
Yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Van-Siirt-Batman-Diyarbakır
Yüksek kesimlerinde yoğun kar yağışları (20 cm üzeri) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi, çığ tehlikesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Gaziantep-Adıyaman
Yüksek kesimleri başta olmak üzere kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Hatay
1000 m üzeri yüksek kesimlerinde kuvvetli kar yağışları beklendiğinden ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
-
MGM Şubat 2. hafta ülkemizin tamamını soğuk tarafta bırkamış
Yağışlar bu şekilde
Akdeniz Bölgesi'nin Toroslar Kesimi ile Mersin'in Batısında Kuvvetli Rüzgar ve Fırtına Bekleniyor!
Beklenen Hadise
Kuvvetli Rüzgar
Beklendiği Yer
Yapılan son değerlendirmelere göre; bugün akşam saatlerinden sonra Akdeniz Bölgesi'nin yüksekleri ile Mersin'in batısında kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli rüzgar ve fırtına (60-90 km/saat) beklendiğinden ulaşımda aksamalar, çatı uçması, kar yağışı olan yerlerde tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.
Başlama-Bitiş Zamanı
01.02.2023 19.00-02.02.2023 12.00
-
güncel çıktıyı atabilirmisiniz
-
- Resmi Gönderi
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
teşekkürler iyi çıkmış
-
buyrun arkadaşlar -
Salı Çarşamba Perşembe Giresun'a kar vermiş de ben bile inanmıyorum şuan
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yarına batı karadeniz kıyılarına nasıl yoğun kar koymuş aklım almadı
-
Valla bu mgm de bi iş var diyorum bazen yarın nasıl yoğun kar olacak merak ediyorum bizim göremediğimiz ne var
-
Valla bu mgm de bi iş var diyorum bazen yarın nasıl yoğun kar olacak merak ediyorum bizim göremediğimiz ne var
Hayır karayel olsa belki ama yarın lodos bekleniyor diye biliyorum
-
Hayır karayel olsa belki ama yarın lodos bekleniyor diye biliyorum
Sıcaklık yetersiz bir kere bende anlamadım
-
Ünilerin tatil edilmesine yeter mi acaba
-
Ünilerin tatil edilmesine yeter mi acaba
Hocam sizin ne zaman başlıyor üni? Bizim 20 şubatta.
-
Hocam sizin ne zaman başlıyor üni? Bizim 20 şubatta.
Benim 6 Şubat'ta başlıyor kardeş ya o yüzden tatil edilsin istiyorum sistem süresince Kocaeli'de kalmam lazım 😂
-