Ekim Kasım aralik normaller ve üstü geçecek gibi
Eee nasıl soğuk kış oluyor o zaman
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturEkim Kasım aralik normaller ve üstü geçecek gibi
Eee nasıl soğuk kış oluyor o zaman
Hocam bunun tutarlılık oranı iyimi yoksa tırt bişeymi ve biraz açıklarmısınız hocam bunları neler oluyor bu resimlerde şuan
Var çok yakında........
Hocam şimdiden şöyle güzel birşey önden yazsanız bizi mutlu edecek şeyler varmı efsane kış felan hocam
Ekim son hafta normalerin altında sıcaklıklarda geçireceğiz
Hocam varmı tahmininiz
Kasımda daha iyi olacaktır 😇 bende aticaktim bu veriyi hocam
Bizim içinmi hocam
Daha Çok GösterKasım ayı GEM5Nemo tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Cidden çıkan modellere bakıkıncada cidden çok kötü ve berbat bir kış bizleri bekliyo gibi ben sadece bu çıkan modellere bakarak yazıyorum bunları He diyen varsa bunlar daha hiçbirşey birsürü veri var buyursun yazsın hayırlı akşamlar herkese 
Diyorum ya bizim için Marmara için çok kötü bir kış bu sene işte
MetoFrance in yaptığı Ocak ayı tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yanlız hocam bu görüntü bizim için çok kötü yani
Bende de gözükmüyor
Kışla ilgili tahmin ve güzel bir yazı makale yazıcak birileri yokmu.
Çok lazım olursa Kasım sonuna doğru da yapabilirim
Sinan abi lazım ya dön gel yap bişeyler söyle abi ya her sene olduğu gibi senin sözlerine ihtiyacım var benim abi
Sinan abi yapıcan mı yapmıcan mı daha yapmadım dedin ama abim demekki yapıcan sonra abi lütfen yap ya söyle bişeyler
Sinan abi doğrumu söylemicen mi bişeyler
Bu sene Sinan abinin adına ben konuşayım tahmin yapmıyor bu sene 🙂
Sen mi yapıcan onun yerine
Ben tahmin yapmadım
Hayırlı sabahlar abim lütfen artık bişeyler yap abi ya herkes olumsuz şeyler söyleyip moralimi bozuyor