Sinan abi bugün için sisteme bakarım diyodun dün sizin için baktın mı nedir durum
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Aleyküm selam abim hayırlı Cuma’lar senin sistem ne alemde abi varmı bi gelişme.
-
Rahat ol kardeşim rahat
Sinan abim rahat ol diyosunda ya 2 gün olursq ya gelmezse sistem işte rahat olamıyor ki insan abim
-
Sinan abi 2 gün olursa lütfen şimdiden söyle de kendimi ona göre Hazırlıyom ya 2 gün olursa zaten efsane felan olmaz ki abi 2 gün nedir ya tamam patladık bu Ocak sonu da kaçırdık. Şubata bakıcaz artık
-
Sinan abi Ocak sonu efsane sistemle ilgili kaç gündür bişey yazmıyosun abi sistemle ilgili kötü bir durummu var abi sistem gelmeme gibi veya geri çekilme gibi
-
Bitlise 10mt kar yağmıştı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. VAR Bİ HAYALİMİZ BE

-
Eren kardeşim birsürü veri attın buraya ne anlama geliyor bunlar nolucak açıklarmısın bizede rica etsem.
-
Sana gelecek doğalgaz faturası var sonra hastalanma ihtimalin var varda var kısaca

Sıkıntı yok ya ben hepsine razıyım yeterki olsun.
-
Sokakta yasayan her canlı ölür
Kardeşim insan olan onlarıda düşünür ve yardım eder sen merak etme ben öyle yapıyorum zaten kendi evimde 2 tane köpeğim 3 tane kedim var
-
O diyagram gelmesin mantıklı düşünelim.
Valla kardeşim gelsin ya sakın gelmemesi için. Bişeyler yapma Eren kardeşim lütfen.
-
Sinan abi sen öyle deyince Sevindim bende öyle olucak sandım abi keşke öyle olsa
-
Sinan abi açtığın konu hakkında ne zaman Bilgi vericeksin çünkü bu sistem bana yaramadı dq bari o yarar inşallah abi.
-
Hala kar göremedim
Al benden de o kadar bende
-
Ocak 2.yarısında sağlam sistem olabilir ocak ilk günlerinde ise normallerine göre bir sistem
Teşekkür ederim Kardeşim.
-
Bunlar ne anlama geliyor açıklarmısın kardeşim