- Resmi Gönderi
Sinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya
Bekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
Yok abim açıklamaya gerek yok dedin ya ondan dedim abim
Yok abim açıklamaya gerek yok dedin ya ondan dedim abim
😂
=D Kar havasının kokusunu alayım uğrarım
Ee sen yazcıydın hani abi.. Demek ki kendini kandırmışsın kar sevdasından vazgeçilir mi be 😃
Herkese iyi günler..
Yarışmalar var unutmayalım, Polis01 yarışmaya katılmayı unutma sende abim,sonradan listeye alındın haberin olsun..
Arkadaşlar akşam tüm forum toplansın bakalım neler olacak aielesi busefer kaçırmıcayagiz Allah'ın izniyle ülkemiz kara bürünecek ağaçlarının topraklarımiz yeterli su depolayacak Var bı beklemtimiz Rabbim umarım bereketli getirir 🤲♥️
Devamsızlıklarım çok fazla.😒
Devamsızlıklarım çok fazla.😒
Bende özürlüye geciricem 7.5 gunu
Yusuf kardeşim bu notlar ne sanki sayısal loto :-D
@Salihh
Bu aralar ceza yeme İnşaALLAH geliyor gelmekte olan .