Hayırlı sabahlar herkese sabah sabah şakın bakmayın GFS ye derim moralinizi bozmayın yani aşırı saçma bi güncelleme olmuş yine
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hocam bunları böyle atıyorsunuz ama açıklayın lütfen
-
Burada yazdıklarımı paylaştıklarımı okurken sizlere hayal geliyordu dimi .
Valla abi ben hala nasıl bişey gelicek anlamadım ya
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Yanlız bu doğuaya yaramış gibi bide Marmara sa soğuklar çok zayıf nerdeyse hiç yok gibi bide uzun soluklu olmaz gibi Sinan abi inşallah değişir.
-
Çağrı Erdal sorunca bende merak edip Bizim Hayal Gücü Yüksek olan Modele Yani CFS ye bakıyım dedim Bir de ne göreyim ilk doğrulma CFS den gelmiş Sıra ile GFS ECMWF ve diğer modellerinde Mutabık olduğu zamana kadar bekleyelim .
Çağrı Erdal Bak yazdım kırmadım seni Adımız CFS. olacak şimdi ...
Not Sinop tik benzer çıkmış aşağı yukarı .
Peki abim atma şansın varmı acaba
-
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
Yok abim açıklamaya gerek yok dedin ya ondan dedim abim
-
Bekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
-
Sinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya
-
Anladım ben o diyagrama benzeyecek
inşaALLAH
Abi inşallah tek isteğim gelsin şöyle bi buzul çağı hep kar yağsın heryer don olsun. Var bi hayalimiz be abim
-
Çağrı Erdal cım Orada duruyor Konuda İbret olsun Diye İstanbul Diyagramı ders alsın diye .
Sinan abim benim anlayamadım demek istediğini
-
Ayın 20. den sonra tüm senaryolar ip gibi olacak inşaALLAH
Sinan abi ip gibi yani düz ama abi bizim buraya düz olursa sıcaklık sıkıntısı çekeriz abi biz lazım olan geçen senin konuya atmıştın işte o lazım bize abi
-
GFS Gece Güncellemesinde Sistem Gözükmeye Başlamış Modelde Güzel Görüntüler Var Morlar Yaklaşmış Sabah Bozmuş Çok Normal Şase Yapa Yapa Modellerde Sistemi Takip Ederek Bekleyeceğiz. Bu Gözükenler Öteleme ile Dediğimiz Tarihe Denk Gelmesi Muhtemel .
Sinan abi sabah bozmuş dedin ya ya böyle boza boza yok olursq yine
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Her zaman ki gibi Marmara boşluğu😔
-
Ocak sonu doğudaki tüm köy yolları kapanacak, marmara karadeniz hattı boyuncu dekler çalışacak.
Marmara da kapansın ya yollar hep Doğu olmaz ki ama
-
Sinan abi bugün için sisteme bakarım diyodun dün sizin için baktın mı nedir durum