Kötü 10 undan sonra yükselişe geçiyor sıcaklıklar bunlar çok kötü işte
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Tam olarak ne istiyorsun yazar mısın
Bizde bilelim olur mu belki kısmetine olur
İnşaALLAH
Hocam istediğim o üzerimizde asılı kalana morların bize inmesiydi ben onları bekledim hocam tek istediğim bir hafta veya 2 hafta o morlar bizde kalsin günlerce kar yağsın
-
Hocam yetersiz Sinan abi -18 diyor ama bizde -18 yok hocam ve süresi kısa hadi onu geçtim sonrasında bir baba sistem gözüktü o hiç giremiyor. İşte o sıkıntı asıl soğukları o yapar işte
-
Sinan abi burdayım da sistemi gene vermedi ki bize üstümüzde asılı kaldı ve senin söylediğin tarihlerde abi soğuk yetersiz kaldı ve abi çok kısa sürüyo
-
kanka şaka mı yapıyon sen
Yok birader şaka değil sen niye karışıyon ki o bizim aramızda olan bişey Sinan abi geldiğinde modeller düzeliyor çünkü o anlıyor onların dilinden
-
sinan abi sende bi el at düzelsin şu modeller artık
-
buyrun arkadaşlar -
sinan abi nolucak şimdi sistem hakkında bişeyler yazarmısın abi sistem sayfasına
-
bu bizim için iyi bişeymi kötümü anlayan varsa açıklasın biraz bize -
Sinan abi bu sabah düzelir dedin düzelme olmadı abi aksine daha kötü oldu nolucak az zaman kaldı abi ne zaman düzelicek bu modeller abi patladık mı abi yoksa kaçtımı
-
modeller aşırı kötü gidiyor ya nolucak Sinan abi böyle düzelme yok hiç bunlarda ya
-
Selamünaleyküm Hayırlı Sabahlar
Hayırlı sabahlar abi modeller neden böyle oldu abi çok kötü gidiyor hep ne zaman düzelicek bu durunlar
-
Ecmwf de böyle gfs gibi kötü gelirse artık daha fazla kendimizi yormaya gerek olmaz. Umutlarımızı bir sonraki kış erleriz bu sene de böyleymiş deriz.
Doğru evet
-
sabah modeli aşırı kötü bir hal almış durumda Sinan abi çok kötü acilen bunun düzelmesi lazım çok kötü bir model sunuyor sürekli
-
9-16 Şubat sistemiyle hiç alakası olmayan bir model oldu bu aşırı saçmaladı sistemi tamamen kaybetti model yani umarız düzelir.