Sistem konu başlıklarını şimdiden mi açalım verelim mi tarihleri kış mevsimi tahmininde yazdıklarım var
Abicim yap bişeyler artık lüfen
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem konu başlıklarını şimdiden mi açalım verelim mi tarihleri kış mevsimi tahmininde yazdıklarım var
Abicim yap bişeyler artık lüfen
Daha Çok GösterMetoFrance
Kasım-Aralık-Ocak
Güncellemesi
-- KASIM 850hpa sıcaklık ANOMALİSİ --
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -- ARALIK 850hpa sıcaklık ANOMALİSİ --
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -- OCAK 850hpa sıcaklık ANOMALİSİ --
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -- KASIM ARALIK 2M Yer Seviyesi sıcaklık ANOMALİSİ --
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -- ARALIK 2M Yer Seviyesi sıcaklık ANOMALİSİ --
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Reis bu görünen veriler kötü değilmi bizim için gördüğüm kadarıyla soğuk bişey gözükmüyor
Sinan abi bu sene sende hiç hareketlilik yok çok sakinsin noldu sana abim hiç bir beklentin yok heralde bu seneyle ilgili abim efsane felan
ekim ve kasım hangi mevsime giriyor ? sonbahar aralık isterse mevsim normallerinin 3 derece üstünde geçsin ocak ve şubat mevsim normallerinin altında geçerse ortalamayı aşşağıya çeker.
Bence aralıkta kış göremezsek bu sene pek bir şey olmaz gibi duruyor benim şahsi fikrim bu yani
Ekim Kasım aralik normaller ve üstü geçecek gibi
Eee nasıl soğuk kış oluyor o zaman
Hocam bunun tutarlılık oranı iyimi yoksa tırt bişeymi ve biraz açıklarmısınız hocam bunları neler oluyor bu resimlerde şuan
Var çok yakında........
Hocam şimdiden şöyle güzel birşey önden yazsanız bizi mutlu edecek şeyler varmı efsane kış felan hocam
Ekim son hafta normalerin altında sıcaklıklarda geçireceğiz
Hocam varmı tahmininiz
Kasımda daha iyi olacaktır 😇 bende aticaktim bu veriyi hocam
Bizim içinmi hocam
Bunu açıklarmısın bide kardeşim anlamayan arkadaşlarımız vardır şahsen bende anlamıyorum.
Daha Çok GösterKasım ayı GEM5Nemo tahmini
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Aralık Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Ocak Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Şubat Ayı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Cidden çıkan modellere bakıkıncada cidden çok kötü ve berbat bir kış bizleri bekliyo gibi ben sadece bu çıkan modellere bakarak yazıyorum bunları He diyen varsa bunlar daha hiçbirşey birsürü veri var buyursun yazsın hayırlı akşamlar herkese 
Çok erken puanlama için
Sende bu sene umutsuzsun abi belli kötü geçicek
Ben ufak çaplı bir şeyler yazdım kış için
Uykusuzda kalınırdı ben uykusuzluğa dayanamıyorum uyumam gerekiyor
Abim sence bu sene efsane kışlar arasına girer mi
Çok kötü biz Marmaralılar için.👎
Diyorum ya bizim için Marmara için çok kötü bir kış bu sene işte