Hadi inşallah be
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Sinan abim önümüzdeki kış ile ilgili bişeyler söyleyebilirmisin acaba ya abim böyle çok güzel şeyler
-
Burada yolu açıyorlar 5 dakika içinde kapanıyor yine

Benim burda durdu ya
-
Öğlen yaptığım tahmin hala güncelliğini koruyor şimdi bekle güney Marmara geliyor
Hocam Kocaeli
-
Radar boşalmış sanki ya bittimi sistem
-
BEnde öyle yağmıyor ama çok az toz gibi
-
Vorteks gözü yağış bandını dagıtmış durumda.
Yani hocam nolucak bitti mi yani gittimi
-
Saat 19:30 gibi bir analiz daha yaparız son durumlar
Hocam içinde Kocaeli’de olsun lütfen
-
Eee bütün modeller böyle hani sistem kaçtı gitti mevzuları böyle ufak ayrıntılarla gidiyor işte bu çok güzel örnek.
Sabahki gelişi gibi direk kandıra ordan Kocaeli tarafına inse vorteks gözü İstanbul iptal olurdu
Hocam biz Kocaeli nasıl bi etki olucak kaç gibi başlar
-
Neden kapattın ?
Yağmıyor ki buraya hiç kar vortex zaten gitmiş olsa bile bize zaten yaramıyor ki hem Avrupa yakası alıyo Kocaeli seyirci hep
-
Kış bitti aynen vortex de gitmiş iyi geceler
-
Hafif batılama var kuzey batılı hamle yapıyor şuan
O zaman bize yaramıyacak mı hocam bu
-
Batılılar istemesin artık yeter 24 Ocak siz aldınız biz Kocaeli izledik bırakında bunu biz alalım bu sefer batı izlesin inşallah Allah’ım Kocaeli’ye gelir çok yoğun olarak amiiiin🤲🤲
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Saatler sonra başlayacak kar İstanbulun en yogun bölümlerini işaretledim. Saatler ilerledikçe batı taraftaki her kareyi siliniz. Ha diger yerlerde hiç mi kar olmayacak diye sorarsanız . Olacak ama etkili bir yağış olmaz en yogun bölümleri kare alan içersine aldım. Dediğim gibi saatler ilerledikçe kuzey batıdan kareleri siliniz.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul adına en yogun yüksek kar alacak bölge yeşil alan. Oklar yağışın yogun oldugu yerleri temsil eder.
Hocam ordan yeşil kutudan biraz aşağı Kocaeli ye de yoğun yüksek kar olurmu acaba