12 Ocaktan itibaren Buralar hepten Şenlenir
Süresi ne kadar Sinan abim 1 aydır inşallah
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur12 Ocaktan itibaren Buralar hepten Şenlenir
Süresi ne kadar Sinan abim 1 aydır inşallah
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Kötü
Özlemle…
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Onu çok iyi hatırlıyorum 1 hafta kar yağmıştı çok güzel bi sistemdi yaaa bide bi yoğun yağmıştı of be gelsin artık şu beyaz gelinlik.
Hocam onu öylesine attım bişe değil bu takılma buna
Yok Hocam ne anlama geliyor onu sordum
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Alın size kutup 😁🤣 her neyse sabaha görüşmek üzere üstadlar değerli arkadaşlar sıkmayın canınızı karakış geliyor sabredin🤲🖤
MosMor 🥶
Bu mosmor ne. Böyle
Ocak sonu kesin birşey yok ama görünen bu suanlik değişime açık.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Nasıl yok kardeşim sinan abi o kadar sayfa açtı
Neden üzgün tepkisi atıyorsun
Kötü ve üzücü çünkü abi
Sinan abi bişeyler söylede moralimiz düzelsin ya GFS akşam akşam moralimizi bozdu yine
Hayırlı sabahlar herkese sabah sabah şakın bakmayın GFS ye derim moralinizi bozmayın yani aşırı saçma bi güncelleme olmuş yine
Hocam bunları böyle atıyorsunuz ama açıklayın lütfen
Burada yazdıklarımı paylaştıklarımı okurken sizlere hayal geliyordu dimi .
Valla abi ben hala nasıl bişey gelicek anlamadım ya
Yanlız bu doğuaya yaramış gibi bide Marmara sa soğuklar çok zayıf nerdeyse hiç yok gibi bide uzun soluklu olmaz gibi Sinan abi inşallah değişir.
Çağrı Erdal sorunca bende merak edip Bizim Hayal Gücü Yüksek olan Modele Yani CFS ye bakıyım dedim Bir de ne göreyim ilk doğrulma CFS den gelmiş Sıra ile GFS ECMWF ve diğer modellerinde Mutabık olduğu zamana kadar bekleyelim .
Çağrı Erdal Bak yazdım kırmadım seni Adımız CFS. olacak şimdi ...
Not Sinop tik benzer çıkmış aşağı yukarı .
Peki abim atma şansın varmı acaba
ALLAH Korusun kaza filan geçirmedi deprem olmadı ALLAH a Şükür Sağlımızda yerinde maddi olarak ülke geneli sıkıntılı
kötü bir şey şuan yok takip edelim bekleyelim dedim . Soğuk Atak Bekliyoruz sonuçta bir sevkiyat değil ne gibi kötü bir şey olur .
Yok abim açıklamaya gerek yok dedin ya ondan dedim abim
Bekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu