Bekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBekleyelim Takip edelim Yazmaya gerek yok şimdilik .
NAsıl yok abi kötü bişey mi var veya oldu
Sinan abim sistem hakkında bişeyler yazıcakmısın sayfaya
Anladım ben o diyagrama benzeyecek
inşaALLAH
Abi inşallah tek isteğim gelsin şöyle bi buzul çağı hep kar yağsın heryer don olsun. Var bi hayalimiz be abim
![]()
Çağrı Erdal cım Orada duruyor Konuda İbret olsun Diye İstanbul Diyagramı ders alsın diye .
Sinan abim benim anlayamadım demek istediğini
Ayın 20. den sonra tüm senaryolar ip gibi olacak inşaALLAH
Sinan abi ip gibi yani düz ama abi bizim buraya düz olursa sıcaklık sıkıntısı çekeriz abi biz lazım olan geçen senin konuya atmıştın işte o lazım bize abi
GFS Gece Güncellemesinde Sistem Gözükmeye Başlamış Modelde Güzel Görüntüler Var Morlar Yaklaşmış Sabah Bozmuş Çok Normal Şase Yapa Yapa Modellerde Sistemi Takip Ederek Bekleyeceğiz. Bu Gözükenler Öteleme ile Dediğimiz Tarihe Denk Gelmesi Muhtemel .
Sinan abi sabah bozmuş dedin ya ya böyle boza boza yok olursq yine
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Her zaman ki gibi Marmara boşluğu😔
Ocak sonu doğudaki tüm köy yolları kapanacak, marmara karadeniz hattı boyuncu dekler çalışacak.
Marmara da kapansın ya yollar hep Doğu olmaz ki ama
Sinan abi bugün için sisteme bakarım diyodun dün sizin için baktın mı nedir durum
Sistem mistem yok yatın
Hayallerde güzeldi yaşana bilseydii.
Selâmun aleyküm hayırlı Cum'âlar
Aleyküm selam abim hayırlı Cuma’lar senin sistem ne alemde abi varmı bi gelişme.
-32 lerin merkezi Bizim coğrafyamız olacak inşaALLAH
Ah be Sinan abim inşallah ya inşallahhh
![]()
Rahat ol kardeşim rahat
Sinan abim rahat ol diyosunda ya 2 gün olursq ya gelmezse sistem işte rahat olamıyor ki insan abim