Yalova da yağmıyo hala
Çağrı Erdal tarafından yazılan gönderiler
-
-
Boğaza doğru yaklaşan bir şey var bakalım nereyi ortalayacak 😬
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Kanka allah aşkına ben kar görmicem mi bu sistemde de hala bekliyorum camda

-
Gerçekten çok kötü😧
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Yalova da gözüküyor kar ama yağış yok
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
mehmet civan abi yalova ya kar yağmıyo yağıcak mı cam da oturdum bekliyorum yağmasını
-
Doyarsın cagrı kara
İnşallah bakalım olursa
-
Sana da gelir inşaallah Çağrı
Taşınıyorum abi zaten kurtuluyorum burdam 1 ay içinde hakkari'de tanıdık bi abim var o iş ayarladı bakalım oraya gidecem
-
Yalova çok şanssız hiç kar yağmıyo ben nasıl bir şanssız yerde yaşıyorum anlamadım

-
Geliyorrr.
Allah aşkına bişey gelsin abi artık karsızlıktan kafayı yedik valla
-
Yalova da yağmur yayo

-
Yalova da neden hiç yağmıyo kar
-
Rüzgar yıldıza döndüğünden yeni kütlelerin oluşumunu bekleyecez yakın vakitte başlar
Hocam yalova olarak hiç kar görmedim hala havada bile?
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.