Sistem yaşarken sistem takibine geçiyoruz .
Şükür abim gelsin efsane mart sistemimiz belki bu sefer bende cephe olursa örtü alırım
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSistem yaşarken sistem takibine geçiyoruz .
Şükür abim gelsin efsane mart sistemimiz belki bu sefer bende cephe olursa örtü alırım
Şu anda kütlelerin birazcık etkisi az öğleden sonra akşama doğru birazcık daha kuvvetlenecek akşama muhtemelen görebilirsin kar yağışı
İnşallah hocam
Bişey sormak istiyorum hocalarım bu radardaki oluşumlar öğleden sonra veya ne zaman bilmiyorum da güçlenme ihtimali varmı acaba yalova için soruyorum kim cevap verirse şimdiden teşekkür ederim
Biz ne zaman cephe yağışı ile güzel bi kar yağışı alıcaz nefret ediyorum varya deklerden hiç tutma olmuyor en iyisi cephe
Kütleler radarda aşırı dağınık ve çok ayrık bi türlü bana denk gelmiyor inşallah toparlar ve banada uzun bi hat denk gelir
Bu sistemden anlaşılan şey şudur istanbulun %25-30 unda falan fos gerisinde yağış yakalayan yerler iyi kar almıştır.
Dek sistemleri efsane siklondan iyi diyenler umarım bir gün siklonik sistem yaşarsınız.
İnşallah yaşarız eren inşallah
Güncel bunalarıda paylaşalım belki hocalarımız bişeyler ekler ler
Böyle bişey gördüm etkileri ne olur bize acaba 
Selamünaleyküm hayırlı sabahlar.
Aleyküm selam hayırlı sabahlar abim bu kış benim konumum adına rezalet bi kış oldu abi örtü felan alamadım umarım 2026 kışı güzel geçer inşallah
Zonguldak Kilimli de kopuş devam ediyor maşallahh 🥶
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Hocam bilet alıp sana geliyorum benim konumda hiçbişey yok varmı kalacak yerimiz hocam
Bu saat oldu camda kar yağar da tutar diye bekliyorum saat sabah 05:30 oldu zaten artık sistemin ömür de bitti uykusuzluktan bayılıcam vallahi ruh halim hiç iyi değil ama gerçekten en azından dedim 1-2cm olur oda yok
Yalova sanırım bu sistemin en şanssız yeri olarak kapattı ne kar var ne yağış var ne birikim var benim artık kışlardan ümidim kalmadı vallahi hiç hevesim de yok kendimi çok kötü hissediyorum
Yalova gene boşluk ta hala örtü yok bende umarım sabah uyanınca olur sistemin süresi de azalıyor çünkü artık yerde kar görmek istiyorum
Herkese iyi akşamlar ben yalovadayım ve dışarıda 1cm dahi kar yok anlamıyorum yalova da neden bişeyler olmuyo
Bu radar bomboş neden böyle yav