Doğum günümü kutlayan kutlamayan herkese Çok teşekkür ederim iyi varsınız arkadaşlar çok sağ olun 🤲 🙏
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
30 derece olur.
-
Sametgdkhd geçmiş
Doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllara inşallah ailenle birlikte sağlıklı huzurlu kardeşim
-
Eren eline emeğine sağlık kardeşim
-
H akşamlar herkese
-
basarc hoşgeldiniz..
Hayırlı akşamlar herkese
Hoşgeldiniz
-
basarc hoşgeldiniz..
Hayırlı akşamlar herkese
hayırlı iftarlar
-
Hayırlı
Ramazanlar
Allah kabul etsin inşallah 🤲 🙏
-
Hayatta en sevmediğim iki muhabbet biri futbol birisi siyasettir malum ikisi de dost meclisinde konuşulduğunda sonu pek iyi yere varmaz ama bir Fenerbahçe taraftarı olarak bunları yazmanın çok da birilerine sorun olacağını düşünmüyorum ve cümleme bugünkü yani 16.03.2024 tarihinde oynanan Trabzon- Fenerbahçe maçı ile devam etmek istiyorum. Maç şahsım adına oyun anlamında her ne kadar iyi gibi görünse de maça malesef saha dışı etkenler damga vurdu. Fenerbahçe zor da olsa kazanmasını bildi. Saha dışı şeyler artık konuşmak istemiyorum futbol olarak çok baskılı olmasak da harika bir ilk gol ve ikinci gol ile ilk yarıyı 2 önde giderken ikinci yarıda önde olmanın rehaveti ile 2 gol yedik. Son dakikalarda son golü attık. Yalnız Trabzonspor bize oynadığı oyunu gerçekten her takıma bu hırsla oyun ile oynasa daha farklı tablo olurdur
-
Bazen internet ve sosyal medyadan sonra kimyamız bozuldu gerçek mutlulukları unuttuk sahte mutluluklar yaşıyoruz sonra hiç bir şey olmamış gibi devam ediyoruz gibi duygular ifadeler hep yapmacıklık üzerine kurulu bir hale geldi bunda sosyal medyanın payı cok büyük faydası var ama yeri geliyor hepten kapansa diyorum bazen eskisi gibi olsa herkes
Ben sosyal medyayı artık sosyal nefes alma merkezi olarak nitelendiriyorum. İki saat instagram face çöktüğünde neler oluyor biliyoruz. Yani insanların artık bir nefes merkezi sistemlerinden birisi de sosyal nefes ağıdır.
-
Face ve instagram çöktü yaklaşık 18:00 dan beri giriş sağlanamıyor
-
>>>WinteR<<< ve Aligunaydin nice yaşlara sağlıklı sıhhatli seneler çıkmak nasip olsun inşallah 🙏
.
-
>>>WinteR<<< ve Aligunaydin nice yaşlara sağlıklı sıhhatli seneler çıkmak nasip olsun inşallah 🙏
-
Hayırlı cumalar hayırlı günler olsun, Allah yaptığınız duaları şimdiden kabul eylesin inşallah 🤲 🙏
-
Merttty senelere doğum günün kutlu olsun 🎁🎊🎂🎈