- Resmi Gönderi
Milliler ilk ve zor ayağı geçtiler gibi..Final maçını da alalım, Dünya kupası kapıda, bizde orada olalım..
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMilliler ilk ve zor ayağı geçtiler gibi..Final maçını da alalım, Dünya kupası kapıda, bizde orada olalım..
Slovakya -Kosova maçı 2-3 Kosova deplasmanda yeniyor dk. 65 ve bu maç sonrası Türkiye nin final rakibi belli olacak …
İKİNCİ YARI
The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available. The content cannot be displayed because it is no longer available.
Dayım yanlış yere attın sanırım ![]()
Gece bomba olmuş
Gündüz de baktım ikinci yarı yok bir daha ilk yarının altına ekledim
Arada oluyor böyle maceralar 🙂
Dayı ben geçen farkettimde yazmayı unutmuşum. Olsun bu da farklı bir maçın ikinci yarısı 😬
Yazın dünya kupasında Türkiye’mi desteklememe 90 dakika kaldı. 24 yıllık hasret son bulur inşaallah 🇹🇷🇹🇷
Şükürler olsun 🙏
İlk defa bi dünya Kupasında milli takımı görecem bakalım
Bir yandan Bosna İtalya kovalıyorum penaltılara gitti bakalım ne olur
Bir yandan Bosna İtalya kovalıyorum penaltılara gitti bakalım ne olur
Aynı şekilde gönlüm Bosna’dan yana
Bosna turladı İtalya 3 penaltının 2'sini kaçırdı Bosna 4'te 4 attı ve maçı bitirdi
Bir Dünya kupasında İtalya nin olmaması da kötü..Bosna nin olması güzel oda başka mesele
Ekleyelim
Her kanalda,her yorumcu "montella ya helal olsun, forvetsiz takım muhabbeti bitsin" "forvetsiz de oluyormuş" "bu takım bir sürü gol attı"gibi laflar etmeye başladılar nedense.
İşler kötüye giderse ilk diyecekleri "Forvetsiz olmuyor, forvet yok vsvs" gibi lafları da ilk onlar ederler.
Şimdiden diyelim o zaman FB de olduğu gibi
Forvetsiz olmaz......