Mart'ın 11-12. günlerinde sıcaklık sıkıntısı çıkmaz ise karlı sistem gelebilir.
:rofl:
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturMart'ın 11-12. günlerinde sıcaklık sıkıntısı çıkmaz ise karlı sistem gelebilir.
:rofl:
Aman @hasan71 duymasın mangalla yola düşer :rofl:
8o8o
Bende yok maalesef,olan vardır mutlaka.Sende ara bul hocam
Zor dayı geçen sene cizrede iken tasvir etmiştim kış mevsimini amma o da orada kaldı bakalım ![]()
@whisper DAYI aslında böyle benim ufakken 2000 li yıllarda anlık defterim vardı tüm kar ve yağmur ile olan o seneye ait ne varsa ona yazardım. Ona ulaşabilsem süper olacak ama nerede bulamam. belki de yandı gitti kül oldu sizlerinde bu tip günlükler arasına yazdığınız notlar varsa harika olur arşiv için aslında ![]()
Çok güzel bir sayfa olmuş @FOREVERSYSTEM hocam hay yaşa sen.Gece gece donduk sayende ^^
Aslında bu başlıkları farklı olarak açmak isterdim yani 87 bir başlıkta, 29 kışı ayrı, ama bakalım ilerleyen zamanlarda onu da yaparım İNŞALLAH ![]()
1987 EFSANEVİ KIŞI (30 YIL ÖNCE BUGÜN) -----MODELLERİ------GAZETE KÖŞELERİ----MANŞETLER----32.GÜN 

![]()

üstteki foto, yusufpaşa-aksaray- bakardin kumkapıya dönüş-iski önü tabiri caiz ise...1987

Ben zamanında yeteri kadar
ısmarladım @>>>WinteR<<< hocam.
felan da kaçmadı ![]()

yüzde sayısı artıyor ama oranlar stabil. yüzde 5 hep ne hikmetse 8o
Beşiktaşı el ele kol kola şampiyon yapacaklar en yakın rakibi Başakşehir ile puan farkına bakın bence hiç uğraşmasınlar Beşiktaş yüzde 90 şampiyon avrupa da da en az çeyrek final oynar.
Selamunaleykum
Aleykümselam.

SONRASINDA BU HALE GELDİ...-----------------------------------------------------ÖNCESİ-----------------------------HABABAM SINIFINDAN BİR KARE.
Türk sinemasının unutulmazları arasına giren 'Hababam Sınıfı' filminde bıyıklı edebiyatçı rolünü canlandıran usta oyuncu Avni Yalçın'ın son halini gören tanıyamıyor.
"ZAMAN GERÇEKTEN ÇOK ACIMASIZ"
Bir dönem genç kızları peşinden koşturan yakışıklı oyuncunun, bir hayli yaşlandığını görenler "zaman gerçekten çok acımasız" demekten kendini alamıyor.
Beşiktai-Çaykur rizespor maçı 0-0 devam ediyor. dakika 38
OLAĞAN 3. SİTE TOPLANTISI BAZI AKSAKLIKLARDAN DOLAYI YARIN SAAT:22.00 A ERTELENMİŞTİR. BU KONUDA YAPILAN DUYURUYU İLGİLİ ARKADAŞLAR (ADMİN,YAZAR,MOD,SÜPER MOD VE ANALİZCİ) ARKADAŞLAR DUYANLAR BİR ŞEKİLDE DUYMAYANLARA AKTARSIN ARKADAŞLAR.(TOPLANTI YÖNETİCİ KADROSU İLE ALAKALIDIR) ÜYELER İLE İLGİLİ BİR KONU YOKTUR. İYİ FORUMLAR...
Aksaray'da kar yağmış bugün sanırsam hasan 71 haberin var mı ?