Herkese merhabalar sevgili Havalarınsesi
Üyeleri Futbol konusunda bir anket yaparak bu konunun ne kadar değerli
Bir konu Olduğunu ölçmeye çalışıyoruz. Oylarınız bizim için değerli Herkesi ankete bekliyoruz…
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturHerkese merhabalar sevgili Havalarınsesi
Üyeleri Futbol konusunda bir anket yaparak bu konunun ne kadar değerli
Bir konu Olduğunu ölçmeye çalışıyoruz. Oylarınız bizim için değerli Herkesi ankete bekliyoruz…
Elinde veri olmaksızın olumlu veya olumsuz cümle yazanların yazıları silinir arkadaşlar lütfen forum kuralları arasında ve sürekli hatırlatmaya gerek duymuyorum. Forumu zevkli hale getirip
Önümüzdeki Sistem veya sistemlerin tadını çıkaralım. :olumlu:
Abi onunla geçirdiğim 8 seneyi unutamıyorum ağlaya ağlaya bir hal oldum beni her gördüğünde babacık diyerek sevinirdi omzumdan hiç ayrılmazdı
kardeşim başın sağ olsun. İnsanlardan daha vefalılar babacık diye seni karşılıyordu dedin beni de bitirdin 😔
Tüm havaların sesi ekibine selamlar, güzel güneşli havalar ile yola devam ediyoruz.
Sistem modellerde en geç 14 Şubattan itibaren gözükmeye başlar
İnşaALLAH
Tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun. Rabbim yapacağınız tüm duaları ve ibadetleri kabul ve karin eylesin inşallah 🤲 🌹 🌹
Meteorolojinin matematiği
Yok her Zaman arkadaşlar, 2 kere 2 :4 eder kadar net değildir. Şöyle ki Mjo faz durumuna da yüzde yüz Aldanmayın bir Çok parametrenin desteklemesi Gerekmektedir.
Geliyorrrrrrrreeee
![]()
![]()
hocam 5n 1 K diyorum
Efsane-Semih hocam elinize sağlık , ülke adına hayırlı sistemler alırız inşallah 🙏
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Samsun Ladik ve çevre köyleri. Son 4-5 senedir yağmayan kar bu sene yağdı şükür ve devamı da gelecek gibi duruyor..
Konu ülke adına hayırlı olsun.
Herkese hayırlı sabahlar :olumlu:
Atılan fotoğrafların alt kısmına dipnot şeklinde örnek: Kastamonu -küre x köyü şeklinde belirtelim arkadaşlar en azından nereye ne kadar kar yağmış ve manzara nereye ait onu çözmüş oluruz.
Sinan geçmiş Olsun