Bundan 15 gün önce 3-5 Şubat arasında bir sistem görünüyor şeklinde bazı modeller vardı. Marmara Trakya adına ve İstanbul Avrupa yakası özellikle yüksek kesimler sürpriz yapabilir mi acaba ? Göreceğiz
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı geceler
-
Bakın şu dansa tıpkı BENNN! Gibi dans ediyor...
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Bu da ben :'D
-
Meyve suyuna zam gelmeli tam 3 tane portakal suyunu sıktım 1 bardak anca çıktı
Aman sessiz ol kardeşim yarın raflarda 7 tl lik meyve sularını 15 tl görmeyelim.
-
-
doğum günü çocukları, nice hayırlı yaşlara inŞALLAH
-
theron4rk01 FORUMA HOŞGELDİNİZ. Müsait bir zamanınızda hakkınızda kısaca bir selam mesajı bekliyoruz.
-
Rehavet: "boşlamak anlamına gelir."
-
Sistemci5534 İsim Emreydi Dimi Facede Canlı Yayında Sen Vardın 🤔🤔
Aynen meslektaş kardeşim
-
Abi izmir ne olur lütfen cevapla sana yalvariyorum
-
Hadi tamam bu mgm yi pek beğenmiyoruzda arkadaş bu nedir ya nasıl bir sallama olmuş bu hafif kar olur olsa olsa
valla bilemedim kardeşim. Sanırım mahçup olmamak adına kar ikonu koyuyorlar. Hiç koymasalar ve yağsa bu sefer vatandaş diyecek mgm bizi yanıltıyor.
-
yarın sabah 6 ile 12 arası orta şiddette mgm nin istanbul genelinde bir kar öngörüsü var. Bakalım sistem çıkışta bir sürpriz yapacak mı
-
Hayırlı olsun konu bakalım.
-
Son yağan kardan sonra kara doydum Ocak sonuna kadar model bakmam herhalde
kar sever bir
İnsan kara hiç bir Zaman doymaz …
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Boğaz Hattı ve Anadolu yakası anlık kar alıyor olması lazım.