Benim anlamadığım bir şey var yüzde yüz ihtimal artık bir kesinlik belirttiği için neden hala ihtimalden sayılıyor yüzde yüz ihtimal biraz saçma olmuyor mu benim kafa biraz değişik çalışıyor kusura bakmayın 😃😃
Sohbetimiz Bol Olsun
-
-
- Resmi Gönderi
Benim anlamadığım bir şey var yüzde yüz ihtimal artık bir kesinlik belirttiği için neden hala ihtimalden sayılıyor yüzde yüz ihtimal biraz saçma olmuyor mu benim kafa biraz değişik çalışıyor kusura bakmayın 😃😃
%100 ihtimal diye bir tamlama yoktur zaten Örneğin %100 ihtimalle kar yağacak diye bir cümle olamaz burda ihtimalle kelimesi gereksiz sözcük kullanımına örnektir O cümlenin doğrusu %100 kar yağacaktır (Yani benim bildiğim bu)
-
%100 ihtimal diye bir tamlama yoktur zaten Örneğin %100 ihtimalle kar yağacak diye bir cümle olamaz burda ihtimalle kelimesi gereksiz sözcük kullanımına örnektir O cümlenin doğrusu %100 kar yağacaktır (Yani benim bildiğim bu)
Anladım hocam. Türkçe gerçekten çok değişik bir dil
-
Diyagram İhtimal diyagramı olduğu için %100 yazmak zorunda bakma sen oraya beyni yakarsın madem kar yağacak neden sonraki saate %90 yazmış diye :D
-
- Resmi Gönderi
Herşeyi doğru düzgün olan bir pc de ekran neden gelmez.
-
Cuma günü İstanbul ve kocaelide büyük ihtimal okullar tatil olur. Ben neye seviniyorum biliyor musunuz? Cuma günü nefret ettiğim hoca ile dersimiz var ondan bu hafta kurtulacağım
-
Zaman geçmek bilmiyor
Gel gönlümün efendisi!
Yıllar sonra seni buldum!
Ne martlar gördüm
Ne kar fırtınaları koptu gönlümde
Hep seni bekledim
Hep seni umdum
Ve sonunda geldin gönlümün bir tanesi
-
- Resmi Gönderi
Şiirde hece ölçüsü ,kafiye uyumu ve uyak duzeni göremedim pek 🙂
-
Şiirde hece ölçüsü ,kafiye uyumu ve uyak duzeni göremedim pek 🙂
Benim becerim yok şiir konusunda. Hikayede daha iyiyim
-
Yalnız benim odamın içerisi çok sıcak oldu yandım vallahi. Çay içince hep böyle oluyor 😃😃
-
Hayırlı akşamlar herkese
-
- Resmi Gönderi
Hayırlı akşamlar herkese
hayırlı akşamlar diliyorum.
-
çok anlamlı tweetler atıyorum takdir edin beni 😃😃
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana
-
- Resmi Gönderi
Yahu arkadaşlar 17 yıllık hayatımda ilk defa mart efsanesiyle karşı karşıyayım nasıl içim kıpır kıpır olmasın evdekiler heyecanımı fark ediyor deli diyorlar bana
kardeşim emin ol şu an yaşı 40 ve üstü olmayanlar pek hatırlamaz. 87 den sonra martta gelebilecek en sert etkili sistem denebilir. Anlık Deniz etkisi ile güzel bir kar birikimi yapabilir.
-