Benden sana tavsiye Arkandan iyi insandı desinler Doğum günlerinde anıl
Türkçesi: Yaşın daha genç yapma etme
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturBenden sana tavsiye Arkandan iyi insandı desinler Doğum günlerinde anıl
Türkçesi: Yaşın daha genç yapma etme
namütenahi:Ucu bucağı olmayan anlamı taşır.
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah.
Sultangazi gökgürültülü kar yağışlı idi. İnşallah böyle gider
Hayırlı geceler herkese
Virüs, iş yogunlugu vs. Bu sene belimizi büktü. O yüzden eskisi gibi vakit ayiramiyorum. Eski heyecanimda yok. Bu sene son benim için forum işleri onuda belirteyim. Bir şeyi zorla uzun süre yapamazsin.
hocam bu iş Amiyane tabir ile sigaraya benzer. Bıraktım sanırsınız ama sadece ara vermiş olursunuz. Heves olarak hepimiz aynı durumdayız sanırım kimimiz yakınını kimimiz kendini kaybetti şu süreçte , sağlık ile yatıp sağlık ile kalktık her gün ama inşallah daha güzel günler gelecek ve her mevsimi tadında yaşayacağız ben buna inanıyorum ve yine baharda gezip kışın kar topu oynayıp yazın denize rahatça maskesiz dezenfektansız gireriz inşallah hocam yeter ki sizler bizler ile olun hevesinizi kaybetmeyin
Hadi hayırlısı hocam. Ocak sonu Şubat inşallah ülke adına güzel geçecek 👍🙋
cografyaciburak hocam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Rabbim geride kalanlara sizlere sabırlar versin.
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum umarım tüm dileklerimiz yeni yılda kabul olur. Sağlıktan eksik kalmadığımız virüssüz , problemsiz , ev isteyene ev eş isteyene eş , aş isteyene aş , çocuk isteyene çocuk , bereket isteyene bereket , huzur isteyene huzur olan bir sene Rabbim nasip eylesin. 🙋🖐🤲🤲
Whisper dayım haklarında hayırlısı olsun demek en iyisi olur sanırım
Vaaay hocam hoşgeldiniz nasılsınız görüşmeyeli
kardeşim iyi diyelim iyi olsun . Aslında çok alengilli bir 2 hafta yaşadım ama şükür diyelim hayatımız devam ediyor şükür