Dua edin sebep sormayın please
hoşgeldiniz hepiniz foruma 🖐
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturDua edin sebep sormayın please
hoşgeldiniz hepiniz foruma 🖐
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
daha önce 1461 Trabzon vardı zaten iki tane mi oldu bu isimde takımdan anlamadım beyin yandı
Şu görüntü herşeye bedel
Zor oluyor bazı şeyler ama sonu da güzel oluyor sanki ![]()
Kusura bakmayın arkadaşlar yoğun bir iş ve kendimce işlerimden dolayı siteye çok fazla girme imkanım olmadı. Bu sebeple yeni
Gördüm yazılanları … herkese tek tek çok teşekkür ederim.
Nice senelere Rabbim herkesi ulaştırsın inşallah 🙏 sağlık ve sıhhatle
Olsun her şey inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyi
Ve ahiret ehli insandı hak hukuk gözetirdi. Galatasaray’a gelmiş geçmiş en iyi başkanlardandı diyebilirim. ![]()
Kanserspor berabere kaldı hayret 😮
ilkerlii ve geç kalmış da olsak ta,
ENDEKS Sedatcevikaslan doğum gününüz kutlu olsun.
nice yaşlara hepinize inş 🎁🎊🎂🎈
Cumhuriyetin ilanının 98 . Sene-i devriyesinde Ulu Önder Atatürk ve askerleri başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyor mekanları cennet olsun dileklerimi iletiyorum . Nice seneler ile beraber cumhuriyetimizin daha da hayırlılara vesile olmasını temenni ediyorum.
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
paha biçilmez abim
Neredeyse 1 sene olacak gelmedin ara verdin adresim aynı numaram aynı
çaya gönül koyarım bundan sonra .
Abim gönüller bir olsun sağlığımız yerinde olsun yeter , önce korona illeti
Sonra bazı sebepler sizi beni sizi hepimizi Birbirimizden ayırdı. Çk sık olmasa da ara ara günülleri almaya gelmeye çalışacağım.
Biri
mı dedi
![]()
Kasım ayı 2. Yarısı ciddi ilk atak gelebilir bilgileriniz
bekliyoruz hocam inşallah en hayırlısı ile ..
İtalya -İspanya maçı penaltılar ile 4-2 lik italya üstünlüğü ile tamamlandı. Çıkarız denen gruptaki takımlardan bir tanesi olan italya finale çıktı belki kupayı alacak… , diğeri isviçre ise son 16 da Fransa’yı eledi ve çeyrek finalde elendi. Yani evet kötü oynadık ama zor bir grupta yer almışsız onu da es geçmeyelim dedim.
İstibdat