Harkulade
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İçimde bir yangın var.. sanki söndürülmeye çalışılıpta bir türlü kontrol altına alınamayan orman yangınları gibi
Kardeşim dertli insan görmeden dertliyim deme. Şükür et haline, içinde bunaltı varsa La havle vela kuvvete illa billa hil aliyyül azim de... başka şeyler ile uğraş beyni farklı şeyler ile yormaya bak hep aynı şeyler ile uğraşma. Düzelir inşallah yaşın çok genç daha hayatta ne zorluklar göreceksin şükür et.
-
5 senede bir yağıyor değer bence

o zaman , bekleyelim bakalım 🤔
-
İstanbul Bursa civarı deprem olduğuna yönelik haberler var
-
gece uykusuz kalmaya değer mi 🔥 ateş edelim mi İstanbul are you readdy ?

-
namütenahi:Ucu bucağı olmayan anlamı taşır.
-
-
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun geride kalanlara sabır versin Allah.
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sultangazi gökgürültülü kar yağışlı idi. İnşallah böyle gider
-
-
Hayırlı geceler herkese
-
-
Virüs, iş yogunlugu vs. Bu sene belimizi büktü. O yüzden eskisi gibi vakit ayiramiyorum. Eski heyecanimda yok. Bu sene son benim için forum işleri onuda belirteyim. Bir şeyi zorla uzun süre yapamazsin.
hocam bu iş Amiyane tabir ile sigaraya benzer. Bıraktım sanırsınız ama sadece ara vermiş olursunuz. Heves olarak hepimiz aynı durumdayız sanırım kimimiz yakınını kimimiz kendini kaybetti şu süreçte , sağlık ile yatıp sağlık ile kalktık her gün ama inşallah daha güzel günler gelecek ve her mevsimi tadında yaşayacağız ben buna inanıyorum ve yine baharda gezip kışın kar topu oynayıp yazın denize rahatça maskesiz dezenfektansız gireriz inşallah hocam yeter ki sizler bizler ile olun hevesinizi kaybetmeyin
-
Hadi hayırlısı hocam. Ocak sonu Şubat inşallah ülke adına güzel geçecek 👍🙋