“ Mantık evliliği nedir ? “ sorusunu açıklamak için kullanılacak fotoğraf
bence mantıksız evlilik nedir sorusunun cevabı daha yakın 😅
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur“ Mantık evliliği nedir ? “ sorusunu açıklamak için kullanılacak fotoğraf
bence mantıksız evlilik nedir sorusunun cevabı daha yakın 😅
selamlar herkese hayırlı geceler havaların sesi
Ne demek istediğini anlayamadım abi
dik kalırsa para eve misafir gelecek derler atalarımız orada dik durmuş ya ona binaen dedim.
Öncesinde attığım tweetin beğeni sayısına bakın..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
misafir gelecek derler.
Dua edin sebep sormayın please
hoşgeldiniz hepiniz foruma 🖐
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
daha önce 1461 Trabzon vardı zaten iki tane mi oldu bu isimde takımdan anlamadım beyin yandı
Hayalindeki kış gibi olmuş
Bir sistem çıkarın dedim yahu Çok kızdığımız 6 saatte değişen GFS yada ECMWF kadar olalım dedim. Modellere isyan eden siz neden bir sistem çizmek zor mu , zorsa modellere kızmak olmasın dimi hadi bakalım en iyi modeli
Seçelim fazla geç kalmadan sayısal sisteminiz nasıl görelim .
gfs ve ecm nin çaycısı var ama Sinan abim
Şu görüntü herşeye bedel
Zor oluyor bazı şeyler ama sonu da güzel oluyor sanki
Kusura bakmayın arkadaşlar yoğun bir iş ve kendimce işlerimden dolayı siteye çok fazla girme imkanım olmadı. Bu sebeple yeni
Gördüm yazılanları … herkese tek tek çok teşekkür ederim.
Nice senelere Rabbim herkesi ulaştırsın inşallah 🙏 sağlık ve sıhhatle
Olsun her şey inşallah
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun iyi
Ve ahiret ehli insandı hak hukuk gözetirdi. Galatasaray’a gelmiş geçmiş en iyi başkanlardandı diyebilirim.
Siteye yeni
Gelen arkadaşlar hoşgeldiniz.
Herkese hayırlı geceler,
Herkese selamlar iyi geceler dilerim
explorer3939 foruma hoşgeldiniz.
yarınki sınav heyecanımı gecirmek icin neler yapabilirim dostlar aşırı stresliyim yardımınıza ihtiyacım var
yeteri kadar hazırlandıysan sorun yok kardeşim ama hazır değilsen de yapacak bir şey yok ne diyelim. 😅 hazır isen şöyle özet kağıdından yararlanmakta fayda var. Değilsen de oyun oyna rahatça kafanı dağıt