Hayırlı geceler herkese
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
Virüs, iş yogunlugu vs. Bu sene belimizi büktü. O yüzden eskisi gibi vakit ayiramiyorum. Eski heyecanimda yok. Bu sene son benim için forum işleri onuda belirteyim. Bir şeyi zorla uzun süre yapamazsin.
hocam bu iş Amiyane tabir ile sigaraya benzer. Bıraktım sanırsınız ama sadece ara vermiş olursunuz. Heves olarak hepimiz aynı durumdayız sanırım kimimiz yakınını kimimiz kendini kaybetti şu süreçte , sağlık ile yatıp sağlık ile kalktık her gün ama inşallah daha güzel günler gelecek ve her mevsimi tadında yaşayacağız ben buna inanıyorum ve yine baharda gezip kışın kar topu oynayıp yazın denize rahatça maskesiz dezenfektansız gireriz inşallah hocam yeter ki sizler bizler ile olun hevesinizi kaybetmeyin
-
Hadi hayırlısı hocam. Ocak sonu Şubat inşallah ülke adına güzel geçecek 👍🙋
-
cografyaciburak hocam Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun . Rabbim geride kalanlara sizlere sabırlar versin.
-
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum umarım tüm dileklerimiz yeni yılda kabul olur. Sağlıktan eksik kalmadığımız virüssüz , problemsiz , ev isteyene ev eş isteyene eş , aş isteyene aş , çocuk isteyene çocuk , bereket isteyene bereket , huzur isteyene huzur olan bir sene Rabbim nasip eylesin. 🙋🖐🤲🤲
-
Whisper dayım haklarında hayırlısı olsun demek en iyisi olur sanırım
-
Vaaay hocam hoşgeldiniz nasılsınız görüşmeyeli
kardeşim iyi diyelim iyi olsun . Aslında çok alengilli bir 2 hafta yaşadım ama şükür diyelim hayatımız devam ediyor şükür
-
“ Mantık evliliği nedir ? “ sorusunu açıklamak için kullanılacak fotoğraf
bence mantıksız evlilik nedir sorusunun cevabı daha yakın 😅
-
selamlar herkese hayırlı geceler havaların sesi

-
Ne demek istediğini anlayamadım abi
dik kalırsa para eve misafir gelecek derler atalarımız orada dik durmuş ya ona binaen dedim.
-
Öncesinde attığım tweetin beğeni sayısına bakın..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. misafir gelecek derler.
-
Dua edin sebep sormayın please
hoşgeldiniz hepiniz foruma 🖐
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. daha önce 1461 Trabzon vardı zaten iki tane mi oldu bu isimde takımdan anlamadım beyin yandı
-
Hayalindeki kış gibi olmuş
Bir sistem çıkarın dedim yahu Çok kızdığımız 6 saatte değişen GFS yada ECMWF kadar olalım dedim. Modellere isyan eden siz neden bir sistem çizmek zor mu , zorsa modellere kızmak olmasın dimi hadi bakalım en iyi modeli
Seçelim fazla geç kalmadan sayısal sisteminiz nasıl görelim .
gfs ve ecm nin çaycısı var ama Sinan abim