Kanserspor berabere kaldı hayret 😮
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
ilkerlii ve geç kalmış da olsak ta,
ENDEKS Sedatcevikaslan doğum gününüz kutlu olsun.
nice yaşlara hepinize inş 🎁🎊🎂🎈
-
Hayırlı geceler herkese :elkaldıranadam: :elkaldıranadam:
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Cumhuriyetin ilanının 98 . Sene-i devriyesinde Ulu Önder Atatürk ve askerleri başta olmak üzere tüm şehitlerimizi minnetle yad ediyor mekanları cennet olsun dileklerimi iletiyorum . Nice seneler ile beraber cumhuriyetimizin daha da hayırlılara vesile olmasını temenni ediyorum.
-
sercan10 Havalarsoguk Qortez53 foruma hoş geldiniz…
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. paha biçilmez abim
-
Arkadaşlar hayırlı geceler ne muradınız varsa en kısa zamanda nasip olur İnşaALLAH.
Amin ecmain .🤲
-
Neredeyse 1 sene olacak gelmedin ara verdin adresim aynı numaram aynı
çaya gönül koyarım bundan sonra .
Abim gönüller bir olsun sağlığımız yerinde olsun yeter , önce korona illeti
Sonra bazı sebepler sizi beni sizi hepimizi Birbirimizden ayırdı. Çk sık olmasa da ara ara günülleri almaya gelmeye çalışacağım.
-
Hayırlı geceler herkese selamlar 🖖
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Biri
mı dedi
-
Kasım ayı 2. Yarısı ciddi ilk atak gelebilir bilgileriniz
bekliyoruz hocam inşallah en hayırlısı ile ..
-
Hadii. Emre abi hoşgeldin. Biz iyiyiz sen nasılsın?
Hosgeldin, hayırlı akşamlar ,iyiyiz abim seni sormalı..
Merhabalar hamdolsun iyiyim şükürler olsun iyi olmaya çalışıyoruz .
-
Herkese merhabalar , hayırlı günler görüşmeyeli nasılsınız havaların sesi
-
İtalya -İspanya maçı penaltılar ile 4-2 lik italya üstünlüğü ile tamamlandı. Çıkarız denen gruptaki takımlardan bir tanesi olan italya finale çıktı belki kupayı alacak… , diğeri isviçre ise son 16 da Fransa’yı eledi ve çeyrek finalde elendi. Yani evet kötü oynadık ama zor bir grupta yer almışsız onu da es geçmeyelim dedim.
-
Ablamın bir arkadaşı 29 gün pozitif kalmıştı. Doktor uzatmalo covid demişti ona
benim de 20 oldu kardeşim 5. Test bakalım nereye kadar gidecek acaba ?