- Resmi Gönderi
Vaaay hocam hoşgeldiniz nasılsınız görüşmeyeli
kardeşim iyi diyelim iyi olsun . Aslında çok alengilli bir 2 hafta yaşadım ama şükür diyelim hayatımız devam ediyor şükür
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturVaaay hocam hoşgeldiniz nasılsınız görüşmeyeli
kardeşim iyi diyelim iyi olsun . Aslında çok alengilli bir 2 hafta yaşadım ama şükür diyelim hayatımız devam ediyor şükür
Aleykumselam, hayırlı akşamlar herkese..
Sis çöktü ama tam olarak yerde değil biraz yukarıda asılı kaldı ilk defa böyle bir şey görüyorum bunun nedeni nedir
Selamünaleyküm Hayırlı Akşamlar Nasılsınız Bakayım Görüşmeyeli .
İyiyiz hocam senin istediklerin gözükmeye başladı ama sen morları görmek isitiyordun dimi ![]()
İyiyiz hocam senin istediklerin gözükmeye başladı ama sen morları görmek isitiyordun dimi
Benim istemem sizler için yarın bakarım bir ara
Vahşi hava belgeselinden az not atayım.
"Kar tanelerinin havada süzülüşü o kadar yumuşak ve yavaştir ki yere ulaşması yaklaşık 1 saat kadar sürer..6 buçuk kilometre yani yürüme hızından biraz fazla olabilir ama tüm bunlara karşın kar yeryüzünde en hızlı hareket eden su şeklidir. Çünkü çığ olarak düştüğünde 6 saniye içinde Yaklaşık 130 kilometre hıza ulaşabilir ve hızını giderek artırmaya devam eder.Kaydedilen en hızlı inen çığ rekoru ise Dünyayı şaşkına çevirmiştir. Amerika da bulunan St.Helens dağından inen çığ 400 kilometre hıza ulaşmıştır."
İyiyiz hocam senin istediklerin gözükmeye başladı ama sen morları görmek isitiyordun dimi
White
Daha Çok Gösterİyi günler herkese..
TRT belgesel "usta eller masalı"adlı belgesel var.Mutlaka vakti olan baksın.Kar , Karadeniz,yayla,kayak,gelenek hepsi var.
Bu gece 00.55 de tekrarı var .
İpli kayak süper
Baş çiftlik kar şenliğini ve kayak merkezini Tokat halkı ile Karadeniz Bölgesinde olan arkadaşlar görmeli.
Şimdi de 10-15 dakika bakılabilir
00.55 TRT belgesel "usta eller masalı"tekrarı var..
Herkese hayırlı akşamlar diliyorum umarım tüm dileklerimiz yeni yılda kabul olur. Sağlıktan eksik kalmadığımız virüssüz , problemsiz , ev isteyene ev eş isteyene eş , aş isteyene aş , çocuk isteyene çocuk , bereket isteyene bereket , huzur isteyene huzur olan bir sene Rabbim nasip eylesin. 🙋🖐🤲🤲
Sinan abi bugün için sisteme bakarım diyodun dün sizin için baktın mı nedir durum
Hayırlı günler hayırlı pazarlar diliyorum
Şöyle Bir Jet Akımına Bakalım 😉😉
Şöyle Bir Jet Akımına Bakalım 😉😉
250 hpa jet akımı, İzlanda’ya sen şöyle bir kenarda dur bakalım demiş ![]()
İyi günler herkese
Sistemci5534 abinin buna benzer birisi olduğunu düşünüyorum 😃😃