Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbuldaki dip toplamdaki su oranlarının barajlarımıza yansıdığı doluluk oranları bu şekildedir.
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Maşallah genel anlamda iyi bir tablo var ki ileyen süreçte kar erimeleri sonucu yüzde 65 bulacaktır.
-
Vay maşallah şu güzel ortama bakar mısın . Çay bahane kar şahane muhabbet fevkalade.
-
Çaylar gelsin Whisper DAYIM
-
Çağrı Erdal Gözün aydın turnayı gözünden vurdun vicvansız seni
-
Sarp Özdoğan İnşallah gelir kardeşim benim 25 sisteminden istanbul adına pek ümidim olmasa da şubat sonu ve mart başı gibi bir sistem beklentim mevcuttur.
-
Yarın sabah cephe geçişinden sonra lodos la hızla erime olacak. İstanbul geneli. Tam sistem bitti derken son güzelliğini yapacak.
Akşam 4-5 gibi rüzgar lodos yönünden kareyele dönüş yapcak. Hızla havalarda yine soguma olacak. 3 ila 5 saatlik karayel durumu var. Kareyelle tekrar 850 h - 8 ler peşinden giriş yapacak. Gece ise rüzgar yönü yıldız. Bu aralıkta dek bantları alma şansımız var.
Ayrıca cuma günü sistemin asıl son gider ayağı olacak gibi duruyor tam çekilme esnasında bu kez devreye - 12 dahil olacak. Cuma namazı çıkışından sonra akşam 19:00 kadar deniz etkisi kar durumları daha da artacak. Soguma daha büyük bölümü Anadolu yakasında olacak.
Sistem küllerinden doğdu vallaha kendi kendine bitti başladı
-
Maşallah günaydınlar darısı inşallah Avrupa yakasına diyeceğim ama pek hareket yok şu an
-
Allah’ın adaleti şaşmaz Feyzi abi, dün Kartal Pendik sinek avlıyordu şu an sistemin en kuvvetli halini alıyor. Her yere eşit pay var ama vakit farklı. Sabır
-
Şu an Anadolu yakası ve Avrupa’ya akan kütleler var 5 den sonra daha da Avrupa’ya da akan kütleler oluşacaktır.
-
Çoğumuz İçin En zor sistemdi.
-
Avrupa yakasını da vuracak Anadolu’yu da kapsayan dek bantları vurabilir.
-
Özellikle Anadolu yakası ve Avrupa yakası Kağıthane Sarıyer boğaz çevresi Beşiktaş ağır bir kar alabilir tabi Avrupa yakası iç kesimlerde nasibini alacaktır. Muhakkak bu bant genişler batıya doğru inşallah.