1 saat anca sürmez rüzgar hızı bulut hareketliliklerine bağlı Henry Ford
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. işaretli alan avrupa yakasına boğaz hattına ve anadolu yakası batı kesimlerine fena vurabilir. arkası da pek görünmüyor.Ok şşaretli attım ucu yok
-
sağolun hocam oklüzyon cephe ihtimali varmı peki il geneli için
İşte o ihtimal yarın akşamki sistemde saklı
Oklüzyon cephe beklentisi yarın akşam mevcut. -
Arkadaşlar fotoğraflarını galeri kısmına atınız.
-
Enes34 tekrar kütleler gelecektir. sabaha kadar ara ara vurup vurup gidecek. sabah anadolu yakası daha etkili olacak yarın akşamki bekenti ki avrupa yakası için bu sistem kadar en az kuvvetli olacağını düşünüyorum.
-
Avrupa yakasından cekilıyor sanki yağış
Devam
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
İhtimal var. Takibe değer.
-
Sultangazi yine kopmaya başladı. Kendi kar yağışını kendisi üretiyor burası ben anlamadım. Alibeyköy cebeci barajından mı destek alıyor acaba

-
cografyaciburak hocayı çok eskilerden beri takip ederim her zaman abartmadan tahmin yapar çokta başarılıdır bence. Bende çok umutluydum fakat olmadı bazen olmayınca olmuyo napalım sağlık olsun
Henüz serüven bitmedi bence biraz sabır. Avrupa yakası kadar hatta yer yer daha fazlası bantlar size de gelecek. Kartal sahil adına bir şey diyemem ama en az örtü yapacak bantlar gelecektir.
-
Daha Çok Göster
Kendime geldim be özüme kavuştum
Bu sistem bitince gözler önce cografyaciburak
GFS deki 384. Saatlerinde
-32
-32 ütopya cumhuriyeti ve her zamanki GFS :'D
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Sltangazideki dek bantları cebeci köyü civarında Kemal Ensar
-
https://www.facebook.com/havalarinsesi
Yaptığım canlı yayın ve Whisper abimizin yaptığı canlı yayınları face adresimizden kaçırmayınız. Eskiye dönük video şeklinde izlemenizi tavsiye ederim.
-
https://www.facebook.com/havalarinsesi
Yaptığım canlı yayın ve Whisper abimizin yaptığı canlı yayınları face adresimizden kaçırmayınız. Eskiye dönük video şeklinde izlemenizi tavsiye ederim.
-
Yarın anadolu yakası sabah saaterinde, avrupa yakası ise akşam saatlerinde dekin en etkin hallerini alacak bu arada istanbul adına sistem çarşambaya öğle saatleri denmişti ama akşama kadar uzamış durumda hatta kurtarırsa perşembe de bazı yüksek yerlerin kar alma durumu var ama sıcaklık sorunu olmaz ise. Bir ihtimal perşembe günkü yağışlar kky olarak düşebilir bir çok bölgeye
-
cebeci sultangazi başakşehir,çemece taraflarına avrupada bir kütle geliyor. anadoluda ümraniye çekmeköy kuzeybatı tarafları yeşil kütle var