Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
İKİNCİ KİMLİĞİNDEN ASKERLİK BELGESİ GELİNCE HABERDAR OLDU
Şimdiye kadar babasının çıkardığı nüfus cüzdanıyla hayatını sürdürdüğünü dile getiren Yıldız, şunları kaydetti:
"Babam, okula yazdıracağı zaman bana nüfus cüzdanı çıkardı. Yusuf Yıldız olarak. Annemin adı 'Melek' ama anne adımı farklı, doğum tarihimi de 1998 olarak yazdırdı. Yıllarca bu nüfus cüzdanını kullandım. Ama bu yıl askerlik çağımın geldiğine dair bana bir belge ulaştı. Orada adım Yusuf Demirel, doğum tarihim 1997, anne adım da Melek olarak görülüyor. Nüfus müdürlüğüne gittiğimde ikinci kimliğim olduğunu öğrendim. Bu kimliğimi annem çıkarmış."
Şu anda "Yusuf Yıldız" kimliğini kullandığına değinen Yıldız, "Diğer kimliğimin iptal edilmesi için İstanbul'da mahkemeye başvurdum. Anne ve babamı mahkemeye getiremediğim için iptal ettiremedim." diye konuştu.
Annesinin ilk çıkardığı kimliğine göre askerlik çağının geldiğine işaret eden Yıldız, "1997 doğumlu göründüğüm kimliğe göre askerlik çağım geldiği için gidip tecil ettirdim. Şimdi de diğeri yaklaşıyor. İki kez mi askere gideceğim? Bunun sonu nereye varacak bilmiyorum." dedi. -
Öyle dayım bir yerlerden başlamak lazım ama zorlu rakipler inşallah geçer turu da şampiyonalar ligine kalır
-
Rakipler Liverpool tothnam Sevilla' hoffenhaın gibi zorlu rakipler
-
Hadi bakalım hayırlısı Başakşehir turu atlayan taraf oldu ...
-
2-0 visşa attı
hadi aslanlar
-
Dakika 25 bakalım bu takımı geçecek mi ?
-
Evet ay ortası gibi yaklaşmadan biraz sert bir yağış hava dalgası gelebilir
-
Lucescu milli takıma geliyormuş arkadaşlar
-
Başakşehire başarılar bakalım fenere de başarılar inşallah geçerler turu her ikisi de
-
227 misafirimiz var üyelik alarak sizlerde futbol keyfine ortak olabilirsiniz
-
fenerbahçenin gruplara kalması lazım artık ayrıca başakşehir de en azından ş.l gruplarına katılsa bile süper olur. 2 takım ş.liginde olur. Galatasarayın erken elenmesi çok kötü bir sonuç oldu valla. yani türk futbolu bu sene ağır bir sınav verecek. ben beşiktaştan biraz umudum var yoksa ki diğerleri için zor fener dahil. konya zaten direkt katılıyor.
-
Evet zor da olsa aldık maçı şimdi bu maçtan sonra bir
Eleme daha olacak mı ?? -
Kaç kaç ?
3-3 bitti deplasmanda Baran
-
Bitti maç iyi skor bu takımı geçse bile play of var orada daha zorlu rakipler olur inşallah geçer turu