Erzurumda kar etkili olmaya başladı aslında biraz sürpriz oldu sanırım Rize de ki karın iç kesimlere gelmesinden kaynaklı alt enlemlere kadar ulaştı kar yağışı yerde 5 gündür kar duruyor zaten ; hayatımda karın ilk defa erimemiş halini uzunca yaşıyorum buralarda insanlar karın yerde kalma süresini söyleyince şaşırıyorum İstanbul Ankara gibi büyük şehirlerde 3 gün kar yerde kalınca öpüp başımıza koyarken buralarda kimsenin umurunda bile olmuyor hatta bizde güneşte güneş gözlüğü takarlar burada da kar yağdığında güneş gözlüğü takıyor millet siz düşünün gerisini ![]()
Sistemci5534 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Erzurumda da ufak ufak kar atıyor .
-
-
Başakşehir imiz deplasmanda UEFA Avrupa ligi karışalşmasında 2-0 önde daha dakika 30

-
bu gece yağabilirmi? Acaba admin bi bakarmısın
Kardeşim konumun tam olarak neresi ona göre yardımcı olalım sana ?
-
Samsun Ladik ilçesi küpecik köyünden manalara memleketim kısacası bugün çekilen fotolar güzel manzaralar oluştu
rakım; 1050 metre -
Hayırlı CUMALAR ; herkesin cuması mübarek olsun...tüm islam alemine ve de yardım bekleyenlere deva nasip eyle ; hastası olanlara şifa nasip eyle ;
iş bekleyenlere iş nasip eyle YA RABBİM !! Amin ecmain !!! -
❄❄⛄⛄❄❄⛄⛄Bu akşam Diyarbakır , Batman , Siirt , Şırnak ve çevreleri için kar yağışı görünüyor. Ayrıca bazı tahmincilere göre bu kar ve karla karışık yağmurun yarın da (Cuma) sürmesi bekleniyor. ❄❄⛄⛄❄❄⛄⛄
Oraları iyi bilirim. Oralara kar yağması lokal olur. Genelde yani atıyorum şırnağa merkeze 1200 rakım olduğu İçin lapa lapa kar yağarken 45 km uzağı olan cizre İdil Silopi'ye yağmur yağar . Yani her tarafına kar yağması İçin sağlam bir soğuk hava gerekli yani
-
@whisper dayı o kar görüntüleri seni aldatmasın erzurum için
kar durdu 1 gün öyle böyle yağdı yağmadı işte . Ama bundan sonra her yağış yere kar düşer orası öyle elbet inşallah -
Yazık oldu ama tecrübe Laz'ım böyle takımlara olsun yenile yenile kaybede kaybede berabere kalarak başarılar gelir . İnşallah daha iyi olacaklar Avrupa da Anadolu takımları bunlar birer ders
-
@Sistemci5534 abim arabaya bin, gider gibi et, sonra birden geri dönüver :ehuehu:
Gidiyor vallah der yağar bak görürsün mübarek :boks:
Geldi geliyor abimOnu da deneriz abim
-
erzurum nasıl acaba palandöken? Fotoğraflarınizi bekliyorum sabirsizlikla

Kar yağmıyor dağlarda var biraz kardeşim ama yer seviyesinde daha kar yok malesef yağış var ama tam kara dönmedi daha
-
Yavaştan yağmur bazen kar atıyor şhow başlasın lat the musıc player go

-
kahve mi dediniz

-
Gerçekten güzel sesi ve makamı varmış.
Aynen makamı güzel sesi de faklı