değilmiş yağışı kesti ![]()
ardakvss1903s tarafından yazılan gönderiler
-
-
Hayırlı olsun hocam
icon sanki bir tık daha iyi
-
-
tam iconun dediği gibi yağış
-
-
bu arada kar ankaraya gelebilir bu gece belki
-
Ankara tahmin edilesi zor bir yer onun için kimse o topa girmiyor ama merak etmeyin o modellerde gördüğümüzün fazlasını alma ihtimalimiz var hatırlayanınız vardır bir sabah uyandığımızda her taraf bembeyazdı ve MGM ye Ntv atıfta bulunmuştu kar sürpriz yaptı diye ve ondan sonra 3 gün boyunca yoğun kar yağmıştı nemimiz biraz bol olursa bir ihtimal 2011 i yaşarız ama nem düşerse büyük sıkıntı
inşallah kardeşim
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. tüm iç anadolun pembe olması ama ankaranın mavi olması
-
İCON kar haritası atabilecek var mı akşam güncellenmesinin
-
icon kar örtüsü
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
icon en azından fena değil gibi bölgeme 20 vermiş
-
kar haritasını görmedim ama galiba 10 cm e indirdi sadece ankarada düştü kar cm leri
-
gfs öldürmeye devam ediyor ankarayı
-
Oldu diyenler var ama resmi değil zaten onların olctukkerine ben inanmıyorum benim kapımın önünde 10 cm varken istasyonda 5 cm yazıyor yani o kar istasyon bölgesine yağan kardır
ben o zamanlar çankayanın en yüksek yerinde oturuyordum rahat 40cm vardı dizimi geçiyordu
-
Karadeniz nem bombası yeterli soğuğu ve basınç oldumu metre devirmeden gitmiyor bizim öyle bir şansımız yok anca Akdeniz'de siklon oluşacak oda doğru konumlanacakki iyi bir yağış alalım
Şimdi dürüst olalım o 30 40 cm verdiğinde bn zerre inanmadım hatta söyledim de fazla beklentiyi yüksek tutmayın diye çünkü bölgemiz de yaşayanlar az çok ne kadar yagacagini bilirler 30-40 afaki rakamlar
2011 mi neydi yağmıştı 40 cm civarı