Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Cuma Günü Trabzonspor ve Fenerbahçe taraftar gurupları Trabzon’da birlikte yemek yiyeceği söyleniyor
Konularda Deplasman yasağının konuşulacağı söyleniyor
Doğru ise sonu hayırlı biterse iyi olacak gibi ama bana sorulursa dışarıda polis hazır bekletilsin
Bu görüşme olumlu geçerse çok ilginç olur açıkçası.
-
Bu takıma letonya maçıyla beraber birşeyler oldu. Takım tam tersine döndü. Hollanda'ya 4 norveç'e 3 atıp, isviçre'den 3 galler'den 2 gol yiyecek duruma düştük. Yani çok mu ballıydık da yendik, sonra foyamız ortaya çıktı onu bilmiyorum
-
Bu dünya kupasında büyü var. Kim şampiyon olsa sonraki yıllar takım çöküyor.
-
Ardahan'da kar başlayacak az kaldı. Belki de başlamıştır çoktan.
-
Emre Belözoğlu'nun İstanbul Başakşehir teknik direktörü olma iddiaları dolanıyor. Şuanlık herhangi bir kaynak yok sadece iddiadan ibaret.
-
Bu arada 9 sene önce bugün alex de souza'nın takımdan gönderilişinin şerefine miladını doldurmuş aykut kocaman'ın takımı şuan 3-0 geride. Farkın artarak devam etmesi dileğiyle.
-
Balotelli yazmış yine. Adana Demirspor Antalyaspor karşı 1-0 önde
-
Maç 0-1 iken pereira'nın kafasını hafifçe sağa sol yapmasından sonra sonucun böyle biteceğini az çok tahmin ettim.
-
Her zaman 3-4 tane yedek planı Bulunan Parçalı Bulut'un planları bu sefer tutmamış anlaşılan.
Maç sonu bir de çıkar 'istemediğimiz bir yenilgi aldık' der şimdi.
-
Bu hataydaki ne öyle deniz etkili yağış falan mı dünden beri oluşuyor o bölgede çizgi gibi
-
Kayserispor evinde Galatasaray’ı ilk kez mağlup etti
Bu gün bir çok rekor yenilenmiş oldu sanırım
Adamların başarısına bak
-
Hayırlı olsun. Bu sene Bolu kışı olabilir.
İnşallah hocam. Zaten 2 senedir bayağı güzel kar alıyoruz bu sene de alırsak tadından yenmez.
-
Bolu'da fena gökgürültülü fırtına çıktı bayağı da yağmur yağıyor şu an
-
1 dakika içerisinde sevindim, üzüldüm, sevindim, sonra yine üzüldüm