1 gecede tüm dünyaya rezil olduk. Hayatım boyunca böyle bir saçmalığa şahit olacağım hiç aklıma gelmezdi. Yazıklar olsun emeği geçen herkese.
Eser14 tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ha gayret ha gayret
-
İnşallah Aralık ayını en azından 18 - 20'si civarı gelme ihtimali olan sistemi alarak kapatırız. Kuruduk vallahi.
-
Yüzüm 3.günde şişti baya
Geçmiş olsun hocam
-
Maç tahminleri:
Galatasaray 2- 0Adana Demirspor
Beşiktaş 1-3 Fenerbahçe
Gaziantep 2- 1 Trabzonspor
Kişisel görüşüm, eğer fenerbahçe beşiktaş deplasmanında kaybederse 24 ve 29 aralıktaki galatasaray maçlarında galibiyet alması aşırı zora girer. Artık fenerbahçenin derbi kazanması lazım.
-
Cümleten selamın aleyküm. Uzun zaman olmuş siteye girmeyeli.
-
Ölçümlerde hata yoksa eğer bolu karabük ve kütahya'da şuan sıcaklık rekoru kırıldı.
Karabük 44,8
Bolu 42,2
Eskişehir 40,6 rekor tazeledi
Kütahya 40,5
-
Sabah 4 buçuktaki sıcaklıklar
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. Zonguldak bu arada gündüz 23-24 dereceydi.
-
Birilerine istasyon hatası olabileceğini söyledim diye Twitter'dan engellendim Twitter harbi garip yer
benim de az önce dikkatimi çekti. Hayat kumlu'da sıcaklık 44.5 derece ve nem oranını %64 olarak gösteriyor MGM . Hissedileni 70 derece yapar bu. Büyük ihtimalle istasyon hatasıdır.
-
Bolu 35 derece ve %40 civarı nem var...
-
Cidden de fırtına öncesi sessizlikmiş.
-
1 saat öncesine kadar kapalı bir hava vardı . Hava bir anda açtı ve sıcaklık 34 derece seviyelerine geldi bir anda. Hava şu an bulutsuz olmasına rağmen berrak da değil çöl tozundan dolayı. Sanırım fırtına öncesi sessizlik gibi bir şey.
-
Allah aşkına bolu kıyı şehri midir ? %60 nem ne
-
-
Bolu bu sene inanılmaz bahar yağışı aldı. Neredeyse her gün yağmurlu ve kuvvetli yağıyor.