İşte bahsettiğim ve korktuğum olası senaryo ve durum bu heleki Rodos adasında oluşacak bir siklon İstanbuldaki kıyıları üzer
Ben Size Rodos Adasının Hayal Olcağını Söylüyorum Ve Beklemede kalın diyorum ?
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturİşte bahsettiğim ve korktuğum olası senaryo ve durum bu heleki Rodos adasında oluşacak bir siklon İstanbuldaki kıyıları üzer
Ben Size Rodos Adasının Hayal Olcağını Söylüyorum Ve Beklemede kalın diyorum ?
Tabiki kesinlik bildirmiyorum sadece bir tahmin bu eğer cok fazla batılı gelmez balkanlardan giriş yaparsa sistem odak noktala buralar olur
Ecmwf'nin ve Eps'nin Radarına Bir Girsin Sonrasını Zaten Göreceğiz Gfs Geçtiğimiz Sistemde Gerçekten Harika İş Yaptı Yani Dünya Model Sıralamasında 3.olan bir model olmasına rağmen
Sistemin ana odakları Trakya,Marmara,İç Ege,İc anadolu,Batı karadeniz
Onu şimdiden kimse kestiremez ortada bir blokaj olup ULL'de olabilir Avrupayada Kaçabilir Sistem Şuraya Buraya Vurur Deme Şansımız Yok Bunu VadeYaklaştıkça Göreceğiz Endeksler Modellere Göre şekillendiği için her an değişebiliyor
Beklediğin Sistem Ne Kadar Gelmezse İkinci asıl Beklediğimiz sistem O Kadar güçlü Olur ki bu Geride bıraktığımız sistem gibi olabilir tekrar bir ULL oluşumu görebilir ve 500 hpa'da -42 ler görme olasılığımız yüksek olur ?
HEY GİDİ KARADENİZ
DOLDİ DA TAŞAMADİİİİİİİ
?
sibirya55( kardesim biz bu gce kar gorurmuyuz)
Akşam 6'dan sonra şartlar bize dönüyor ama bu karayelde ben umudumu bitirdim inşallah örtü yapar ordu trabzon giresun rize artvin bafra çarşamba karlı samsun güneşli artık delirme nokasına geldim
Karadeniz55 hocam bu sistem niye böyle oldu
Sen trabzondaysan gönlün rahat olsun sistem öğlenden sonra size daha fazla kar yağdıracak sabırla bekleyin
Samsun Beni Kanser Etti Kanser Lanet olsun karayelli sisteme
Hocam mgm Tokat için cuma gününe 7/4 demiş. Sizce kar yağar mı cuma günü
akşam 9'dan sonra yavaş yavaş dönüşecek kara
MGM'nin Sıcaklıklarına Takılmayın Sistem Zamanı Sahil Şeridi 0/2 derece arasında oynayacak Gece Sıcaklıkları -3'e kadar Hissedilen -6'ya kadar gerileyecek dikkat edin
sibiryali 55 kardesim bizim icin 20 cm kar beklentin halaa gecerlimi biz samsunun biliyorsun sahil seridine uzagiz cepe yagislari bizi mutlu edermi
Beklentim halen aynı
mgm sıcaklıkları yüksek vermeye devam ediyor sistemi yaşarken kıyı kesimler gündüz 1 dereceyi geçemeyecek
Tokat Merkez içte kalıyor gibi 20 cm üzeri gözükür mu acaba
15 cm garanti
Zonguldak 50 60 cm arasi alir mi
30 cm garanti
samsun vezirkopru ne olur abi rakim 350
20 cm Garanti