Az evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun kardeşim
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturAz evvel amcamın ölüm haberini aldım ricam bi fatiha okumanız hüseyin tanrıkulu adına çok makbule geçer şimdiden teşekkür ederim. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah...
Allah rahmet eylesin başınız sağ olsun kardeşim
Güzel abim aynı şeyi tartışıyoruz 😊
Uydular aracılığıyla dünyanın her yerini görüyorlar
Tamam erencim evet öyle ama bak şuan Windy. Den radar göremiyorum yani mgm bozuk olunca veri alamıyoruz
windy mgm den almıyor bu arada küresel olarak takip yapabiliyorsun
Türkiye’deki verileri mgmden alıyor wndy in kendi radar istasyonu mu var
Aynen nerden bileceğiz mesela ne kadar daha devam edecek windy de sıkıtılı mgm zaten bayadır sıkıntı başka radar uygulaması var mı bilmiyorum
Bütün radar uygulamaları mgm den alıyor mgm de bozuk olduğu için eski usule devam Zonguldak radarından biraz belli oluyor ordan idare edeceğiz artık
radarı
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. genelde doğrudur
Eren Windy de verileri mgm den alıyor başka radar verisi yokki hepsi mgm den alıyor
Selamünaleyküm Hayırlı Günler
![]()
Sıra bana gelmiş Ateş 38 kafamı zor kaldırıyorum
Geçmiş olsun başkanım bu aralar salgın var dikkat edin kolay kolay geçmiyor
Dikmen/Çaldağ 1300 rakım
Güzel rakım hocam bugün görsel de olsa kar görebilirsiniz
Hava az daha soğur ise beyazlık yapar bence şuan -0.3 derece
Hayırlı olsun hocam bizde yağmur olarak yağıyor sizin konum neresiydi
Whisper İzliyorum Canlı Olarak 😊
Link var mı Hasan
Yarın akşam gece geç saatlerde Ankara da ilk kar taneleri düşebilir
Hocam hoşgeldiniz 😊
Sizlerde hoşgeldiniz
melihgkc sizlerde hoşgeldiniz yükseklere bir ihtimal kar yağabilir ama tatmin etmeyebilir aralık ayında bol bol takip ederiz inşallah
Yağmur kuvvetlenmeye başladı yarın sabaha kadar ara ara devam edecek radar bozuk olduğu için pek bakamıyoruz
Hoşgeldin Angora
Hoşbulduk abi
Merhaba arkadaşlar yarın için güzel yağışlar var batı tarafı daha çok şanslı olacak cuma cumartesi ye kadar devam edecek inşallah yer yer 10-20 mm arası yağmur yağışları gözlemlenecek