Salı gecesi yağacak olan kara gök gürültüsü de eşlik edebilir diyorlar doğru mu acaba?
İhtimal var
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturSalı gecesi yağacak olan kara gök gürültüsü de eşlik edebilir diyorlar doğru mu acaba?
İhtimal var
Whisper IP banı oluyor mu dayı?
Çare değilki adam bildiğin bulaşık ip değiştirip geliyor
Size zihinsel acılarınızı bir süreliğine dindirmeniz için ilginç bir taktik vereceğim.
Akşam vakti korkunç videolar izleyin özellikle dabbe vs şeyler izlemenizi tavsiye ederim o korkuyla ne dert ne tasa kalır denedim onayladım bazen kendimi kötü hissettiğimde bu taktiğe başvuruyorum
Herkes için aynısı olmaz bu başka etkiler bırakabilir bnce denemeyin
Arkadaşlar alaycı ve boş yorumlar silinecektir
Dün geceden beri yataktan kalkmadım. Hasta yatıyorum öylece. Sırt ağrısı, boyun ve boğaz ağrısı ve ateş var. Baş ağrısı da sabahtır hiç dinmedi. İlaçlarımı aldım. İğnelerimi de vuruldum. Sabaha düzelirim inşallah
Geçmiş olsun kardeşim
OsmanErdem maalesef öyle. Türk medyası hiçbir konuda iyi değil. Ne spor, ne sağlık, ne de hiçbir şey. Çok zayıf bir medya var kesinlikle
Zayıf değilde yanlı diyelim
Eğer çimlerde hafif bir örtü varsa baya erime olmuştur hocam.Saat sabah 6 gibi 4-5 cm birikim vardı burda. saat 10'a doğru bir baktım baya erime olmuş. :D
Olabilir gece yatarken baya iyi yağıyordu o gönül rahatlığıyla uyudum sabah da 11 gibi kalktım erimiş demekki birde benim konum baya batıda kalıyor şu meşhur boşluğun boşluğu olan yer 😅😔😂
Ankara, nasiliz? Kar almayan semt yok herhalde bu sabah
BEN varım galiba sadace serpmiş geçmiş 😂
Dek Li sistemler demek uygun sıcaklık bulunursa güzel yağışlar olur
Mgm verilerine göre kıyı Akdeniz kurak göstermiş yani siklonsuz yüksek basınçlı günler var diyor hiç beğenmedim
Doğum günün kutlu olsun hocam nice mutlu yıllara inşallah cografyaciburak
Cam kenarında yerimi aldım bu eşşiz huzur dolu kar yağışını izliyorum
maşallah lapa lapa başladı anında beyzlama oldu
sagol Whisper gecti sayilir bugun mide agrim bulantim azaldi bayagi. bogazimda yavas yavas iniyor.
Geçmiş olsun Mehmet abi acil şifalar diliyorum
Sinan abim şubat son hafta için açtığın konuyla ilgili bi kaç gündür bişey yazmıyosun ne zaman yazıcan abim
Adam hastayım diyor hiç okumadın mı