Angora tarafından yazılan gönderiler

Başa bela arabadır. Şuna vereceğin parayla gir reno 19 al daha iyidir en azından bir yerde yolda kalsan markette bile parçasını bulursun..

Ayrıca çok hasas arabadır çok kronik arıza verir.

Abi reno grubunuda hiç sevmiyorum hele Broadway uçmuş mübarek 92 model 40 başlıyor bide çabuk çürüyor abi

O çok zor bir ihtimal hocam şimdi bizim bölgenin şöyle bir durumu var eğer ab Antalya Muğla arası yani Kıbrıs'ın batısında olursa batı iç Anadolu doğusunda olursa doğu iç Anadolu faydalanıyor a.b yerinde durmaz ancak yüksek basınç kısıtlarsa yerinde kalır galiba 2019 6 Ocak sistemi öyle olmuştu veya 6 Ocak 2020 olabilir

Şehir merkezleri o kadar alacağını sanmam yüksek rakımlı yaylada dağlarda okur anca tarihte varmı bu kadar kar alan ilimiz bilmiyorum bize 20-25 cm yağsın Yeter fazlasında gözümüz yok

O zaman geliyor size yılbaşı tahmini

Modeller iki gün sonra Sibiryayi üzerimize salacak giritte 970 lik tepki alcak basıncı iyice derinlesip yağış pompalyavak sibiryadan gelen sogukla kar değil adeta peçete yağacak havadan o kadar çok yagacakki yollar kapanacak devlet mecburi bir hafta sokağa çıkma yasağı verecek daha sonra oluşacak termik yüksek basınç ile karlar erimiyecek kamyonlarla tahliye etmeye çalışacak

Derken rüyadan uyanacaksiniz:-P?

iyi akşamlar arkadaşlar onumuzde iki sistem var şuan birinci 22-24 sistemi diğeri tam net olmasa da 27-28 sistemi

İlk sistem tabiri caizse kuru soğuk alacağız bölge geneli belki Sivas ve Kayseri doğusu kar alabilir bakalım yağış konusu sistem anında bile değiştiği için net bişey söyleyemiyorum

İkinci sistem yağışı bol bir sistem eğer soğuğu yakalayabilirsek bir çok bölgemiz güzel kar yağışı alabilir takipteyim detaylar belli olunca burdan bilgi vermeye devam edecem

Aşağıya gefs den bir harita bırakıyorum siz anlarsınız ;)B)

Ben Ocak ayında araba almayı planlıyorum gerçi ikinci el uçtu gitti Mazda 323 1.5 familya modeline bakıyorum sizce nasıl bilgisi olan var mı veya önereceğiniz başka model veya marka varmı

The content cannot be displayed because it is no longer available.

Selam arkadaşlar forumda araba delileri olacağını düşünerek böyle bir konu açmak istedim

Burada sıfır ikinci el modifiyeli arabalar Yeni çıkacak modeller arabaların eksikleri özellikleri almak istediğiniz araştırmak istediğiniz arabaları tabiri caizse arabalarla ilgili her şeyi burada konuşabilirsiniz

Merhaba arkadaşlar benim adım Sedat aslen diyarbakirliyim ama doğma büyüme adanaliyim şimdi diyeceksiniz ki angarali ne ayak diye son 6 yıl dir Ankara'da ikamet ediyorum daha önce adana yaşamış olmam vesilesiyle büyük bir kar hasretim var hatta hayatımda ilk karı 15 yaşında yine Ankara'da görmüştüm burada akrabalar olduğu için devamlı gelip giderdik velhasil şuan angarali yiz işletme mezunuyum 3 sene önce bir kar yağarken internet te gezerken başka bir foruma denk geldim daha sonra @Siberian_Tiger hocam vesileyle geçen kış burayı keşfettim geliş o geliş hep buradayım inşallah bu güzel aile ortamı hiç bozulmaz hep beraber güzel sistemler kovalariz anlatacak çok şey varda her şey anlatilmiyor kalın sağlıcakla

Kardesim yaşın genç olduğu için sen öyle zannediyorsun hiç bir anne baba çocuklarının kötülüğünü istemezler senin ayağının tırnağına taş değse onların canı yanar o yüzden anne babaların kalplerini kirmayalim bu dünyada ne arkadaş ne eş hepsi boş insanın ailesi gibisi yok

Merhaba, Ankara için meteociel sitesinde yapılan diyagramlara ben de baktım ve bu şekildeydi. Kendi çapımda bir şeyler araştırıyorum ama emin değilim. Diyagramın sonucu sizce iyi mi kötü mü?

graphe3_1000___32.8543_39.9199_Ankara.gif

2425 kadar kuru soğuk sonrası karışık şuan yağışlı sistem alabiliriz ama kar olur mu olmaz mı şuan için net bişe belli değil vade yaklaştıkça daha iyi bakarız

Ankara şu an ki görüntüde kuru soğuk alır yanlış mıyım Angora

22 24 sistemi için Evet kuru soğuk çekeceğiz yarın sabah da hiç bir model yağış vermiyorlar sadace Euro 4 modeli kuzey ilçelere çok cılız yağış vermiş akşam tekrar bakarım olmazsa ayin 26 si gibide cephe yağışı olacak büyük ihtimalle kar olursada rakım sistemi olur oda sıcaklık sıkıntısı olur gibi şimdiki görüntüye göre

Bu yarın ki yağış

The content cannot be displayed because it is no longer available.