Ula daha 3 gün sonrayı çözemiyor adam şubat ikinci haftayı soruyor ama sana ipucu vereyim Sinan başkanın konuları takip et Ocak konusu tam isabet tutturdu (6 Ocak hariç) şubattaki sistemi tutturursa şahane olur
Angora tarafından yazılan gönderiler
-
-
Ukmo da kısa vade belli olmaz ukmo son zamanlar iyi değil veri olarak
Hocam şuan hiç bir model pek iyi değil 96 sonrası hiç biri güven vermiyor o yüzden ne üzüleceksin ne de sevineceksin
-
Ukmo da gem ile benzer çıkmış >>>WinteR<<<
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Wetterde başlamış güncelleme
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. -
Hocam Eskişehir olarak bu hafta havada olsada kar gorebilirmiyiz
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk sistemde biraz zor hocam ay başındaki sisteme bakacağız eğer azot yayılmaz ise güzel bir siklon rotası ile güzel kar alabiliriz
-
Şu lanet süreç cuma günü bitiyor inşallah en azından kısa süreliğine 8-10 mm yağış var
-

BENİMLE BERABER TAKİP EDEN HERKESE TEŞEKKÜRLER.. ECMWF DE GÖRÜŞMEK ÜZERE
Yüksek basınç özlemiştik iyi olmuş böyle 😄
-
şubat başı ssw var mı öyle görünüyor modellerde ve bu ssw bize yarayıp şubat 2. Hafta sistem indirir mi
Kabirde bile böyle ahiret soruları sormazlar
-
Bu kıştan pek umudum yok benim 2024 bakacağız artık
-
İsveç’teki yapılan şerefsizliği kınıyorum yüce rabbime havale ediyorum
-
Çöp bir güncelleme daha Allah sonumuzu hayır eylesin
-
Mgm güncel
Öğlen güncellemesinde burda olalım efsane çıkacak bence
-
Eline sağlık Whisper dayı