Böyle devam
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
3.03.2021'e kadar yağışlı hava tahminim,
Yarından itibaren yağışlı havaya kavuşuyoruz. Çok etkili bir yağış olmasada 1 haftalık kurak günlerden sonra barajlarımıza iyi gelecektir.Rakımı yüksek yerlerde kar veya kky yapacak cinsten bir yağış olabilir.(Özellikle Bursa'da bazı yerlerde kky-kar yağışlar olabilir.)Marmara'nın doğusunda yağış daha fazla olucak (Kocaeli,Sakarya,Yalova'da).Trakya'da yağış ise az .İstanbul'da ise genellikle Anadolu Yakasında etkili olucak.Yağışlı havanın Çarşamba günü ülkemizi terk etmesini bekliyorum. -
Sınavlara itiraz eden arkadaşlar sizleri TRT belgeseldeki okula gitmek için saatlerce yuruyen çocukları izlemenizi tavsiye ederim
İşte bu yüzden iptal olmalı okula saatlerce yürüyen çocukların internetleri ve televizyonları olmuyor adaletsiz bir şekilde sınav olucaklar eğitim eşitsizliği yüzünden
-
Gerçekten ya ? ben pes ederler sanıyordum ? tweet atmayı bırakın arkadaşlar sınavı yapacaklar vazgeçmiyorlar, ben çalışmaya yoğunluk verdim ?. İlk orta okullar falan olmuyor da biz oluyoz ya ? o beni üzdü
Onların bulaştırıcılığı daha az aslında onların olması lazım bizde ders içi katılım performans da var hatta onlardan sınıfı geçirebilirler
-

Çöl tozları Avrupa üzerinden Marmara'ya bugün girişini sağlıyor etkili toz Avrupa'da kalıyor bizde çok yoğun olmayacaktır . -
Hâlâ iptal olmadı sınavlar yapıcak bir şey yok

-

Afrika'nın tozları yolda Avrupa'dan bize doğru geliyor :coksıcak: Etkisi Avrupa'ya göre az olsa da geliyor
-
Boşu boşuna tweet atıyorlar bu ana kadar iptal olmamışsa artık olmaz
-
2 milyonluk tweet kaldırıldı
-
Sınav mı olacaktık daha yeni haberi aldım
Evet liseliler sınava girecek bizde mucize arıyoruz burda belki iptal olur diye
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. 1.5 milyon oldu
-
Ömer mood =D
Katılıyorum sana :coksıcak:
-
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Bu hafta Avrupa merkezli Sahra Çölü'nden gelen toz fırtınası çamur yağışları olabilir şuan bir ihtimal bizim etkilenip etkilenmeyeceğimiz henüz netleşmedi takip etmek lazım şuanlık Avrupa'nın etkilenmesi garanti .

-
Doğum günün kulu olsun Muhammed Ali