Marmaraereğlisi Silivri civarlarında muhtemelen dolu yağıyordur
Ömer tarafından yazılan gönderiler
-
-
Euro 4 başta doğru tahmini verip bozmuş demekki -
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İlk senesinde takımı 2.yaptı Uefada son 16 yaptı çok zor derbileri kazandı Ziraat Türkiye Kupasında final yaptı :olumlu:
-
Hafta sonu bölgemizin bir çok yerinde şiddetli yağış - oraj görülme ihtimali çok yüksek.
Yağışların miktarı ve oraj ihtimalleri modelden modele değişiklik gösteriyor yine
Euro 4, Ecmwf ve İcon Euro modellerinin yağışı fazla gösterdiği yağışların daha doğulu bir şekilde olacağını göstermiş.The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Ben oyumu İcon Eu ve Ecmwf'den yana kullanıyorum yağışın bu modellerde daha doğru gösterildiğini kütle vuran yerlerde dolu-oraj ihtimalinin olacağını düşünüyorum.
Oraj severler için heyecanlı ve sürprizlere açık bir haftasonu olucak...
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content. İstanbul'da 1-2 saattir rüzgar etkili oluyor modellerde görünmüyordu sürpriz oldu ama etkisini azaltıyor gibi
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Yarın bölgemizin batı kesimlerinde yer yer şiddetli yağış - oraj görülebilir. -
Ömer 3-4 temmuzdaki yağışlardan Kocaeli Gölcük etkilenir mi. Artık adam akıllı yağış alsın benim konum hep ya zayıflayarak vuruyor ya da sıyırıp geçiyor
Şuanlık etkilenecek gibi duruyor
-
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Perşembe günü :yüzme: :coksıcak: :mangal: -
Hırvatların defansı daha iyi olsaydı kaybetmezlerdi
-
Euro 2020'de günün maçları
Özellikle Hırvatistan-İspanya mükemmel maç kimin çıkacağı belli olmayan bir maç ama benim tahminim Hırvatistan kazanıcaktır. -
Ecmwf bugün için İstanbul ve Trakya'ya gökgürültülü-şimşekli yağış göstermiş. -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Nem %91 rüzgar ise yok denicek kadar az eriyeceğiz böyle giderse :D -
Harici İçerik twitter.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
-
Steam'de yaz indirimleri başladı!