- Resmi Gönderi
Manisa ve balıkesirde deprem olacak diye yazı yazmış görseliyle birlikte peşine deprem oldu adam doğuda kars dedi elazığda oldu bundan önce istanbul demiş silivride olmuş demekki tahmin ediliyormuş bunlar rastlantı olamaz 3-5 gün önce yazıpta deprem oluyorsa burada bir bilgilik vardır vallaha bizim proföserlerdeb daha bilgili oldugunu zannediyorum ama senin burada konuşman paylaştığım yazılara tepkin olmadı
Adamın yaptığı şeyi açıklayayım sana, sismogram verilerini atıp hemen hemen her hafta anomalilere bağlı olarak deprem bekliyorum diyor dünyanın çeşitli yerlerine.
Ben de çıkayım Twitter hesabı açayım sismogramları falan atayım her hafta Türkiye'nin belli bölgelerinde deprem bekleyeyim, biri illa ki tutar zaten o zaman da depremi bilmiş mi oluyorum?
Dr.Ramazan Demirtaş, Cenk Yaltırak gibi hocalarımız da zamanında az uğraşmadı bu eleman ve sosyal medyada gezinen onca "kahinle"
Sana başka bir şey demiyorum, bir süre daha takip et adamı biliyor mu bilmiyor mu gör o zaman yorumlarını beklerim. Uzun süredir bu deprem ve jeoloji işlerini araştırıyorum bunun gibilerini de kahinlerini de çok gördüm yaptıkları kumar oynamaktan başka bir şey değil.
Dün zaten ben de burada paylaşımını yaptım enerji aktarımı olan fayları ve deprem riski doğan yerleri gösterdim, birkaç ay boyunca takip edilmeli dedim e o zaman ben de bilmiş olurum artık deprem olduğunda.
Dediğim gibi, tahmin yapıp önümüzdeki 3 ay içinde kar yağacak demek gibi bir şey bunların yaptığı. Provokasyonlarına ve milleti korkutarak prim kasma çabalarına kanmayın.