Şu yağışı kar olarak almak vardı Zonguldakli67 Semih Ö.
Eeee yapacak bir şey yok. Fragman olsun bu. Arada kar ediyor işte ne güzel
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluşturŞu yağışı kar olarak almak vardı Zonguldakli67 Semih Ö.
Eeee yapacak bir şey yok. Fragman olsun bu. Arada kar ediyor işte ne güzel
Bakalım hayırlısı ben gece tutucu kar yağabileceğini düşünüyorum
Zaten olay orada kapacak. Gece saatleri ve öğleye kadar ne kapabilirsek
Zonguldakli67 çok güzel yağış geliyor soğuk yeterince girmeden almasak şu yağışı yaa 😂
Durdurma imkanımız var mı? Mecbur gelecek 😅
Kar için akşam saatlerinden itibaren kovalamaya başlayalım. Birazdan gelecek olan yağışın içinde de kar tanelerini görebiliriz
İnebolu sahil kar alırmı bu gece ve yarın
Mümkün görünüyor. Bu akşam saatlerinden itibaren kar olasılığı mevcut
Pozitif naoda sistem yok bana göre ki modelde vermiyor
Sen koskoca icon dan daha mı iyi bilcen? 😬
Gfs de verecek birazdan 25ne sistemi
Tüm Karadeniz adına konuşmayacağım hatta yaşadığım şehiri bile sınırda görüyorum şu an. Bir kaç kelam etmek gerekirse Zonguldak 100 rakım altı havada kar, yerde az bir örtü olur. 100 rakım üstü ise örtülü kar olur. Rakıma göre kar kalınlığı artar. 100 ila 300 rakım 5-10 cm olur diye tahmin ediyorum. Sapça, gaca, delihakkı gibi yerler 20-25cm olabilir. Bakalım dekler üstümüze mi oynayacak yoksa bizi boşlukta mı bırakacak bu da çok önemli. Bartın kastamonu arası bu sistemin yıldızı olur gibi. O yüzden çok beklentiye girmeden radardan takibimizi yapalım. Gönül ister ki tatmin edici bir kar örtüsü olsun
Arada tutturabilir yani sıkıntı yok
Sen tutturabildiğine şahit olduysan no problem
Bence alacağınız yağışa şükredin 500 soğuğu bile zayıf yinede iyi yağış vermiş modeller
Tabi ki şükür. Lakin mgmnin tutumunu eleştirdim burada. 2022de de böyle bir tablo verip 1 metre kar yağdıktan sonra uyarı vermişti.
siklon yok dek odaklı
Olsun yine de vermeliydi. Siklon olunca mı kuvvetli yağış oluyormuş 😯
beğendim tahmini
Ben beğenmedim! Batı ve orta karadenize kuvvetli yağış vermeliydi🏃♂️
Bekle dedi gitti. Ben beklemedim. O da gelmedi 😐
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Rabbim nasip etmediği şeyi hayal ettirmez 👀
Eren Japonlar nasıl?
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Harakiri yapmış onlar
arkadaşlar herkese iyi geceler yeni üyeyim açık konuşmak gerekirse hava forumdan buraya gelmek istedim ve iyikide geldim umarım uzun yıllar birlikte oluruz herkese çok selamlar olsun bol karlı kış günlerimiz olsun inşallah
Hoşgeldiniz👏
İyi gecelerr 😊gfs gece güncellemesi 00.30 dimi . Uzun zaman oldu 😅
Paylaşacakmısın?