>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Mutlu yıllar arkadaşlar 👏👏
Yorum bırakmak için üye olmanız gerekir
Zaten hesabınız var mı? Oturum açın.
Şimdi giriş yapTopluluğumuzda yeni bir hesap için kaydolun. Bu kolay!
Yeni bir hesap oluştur>>>WinteR<<< Melih08 Aligunaydin doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar.
Sağlıkla nice güzel yaşlara..
The content cannot be displayed because you do not have authorisation to view this content.
Mutlu yıllar arkadaşlar 👏👏
Kışı bitirenlerin beklediği kış nasıl bir kış çözemedim ben. Kanada gibimi olacak onlara göre
Temel gıdada KDV %8 den %1e düşürülüyor
Bir insanın nasıl güldüğünden edebine
Neye güldüğünden akıl seviyesini anlarsın.
Hz. Mevlana
Daha Çok GösterArkadaşlar İnsaların Kalplerini Kıracak mesaj yazmayınız rica ediyorum.
Devam ederseniz yönetim içinde arkadaşlarımız dostlarımız gerekli işlemi yaparlar haberiniz olsun.
Biraz edep biraz ahlak kurallarına uyarak sitemizde devam edelim .
İnşaALLAH anlaşıldı …
Özellikle de ben yaparım gerekeni! 👍👍
Doğum gününüz kutlu olsun 👏👏
Gaz alarm cihazı mecburi olmalı takılmalı evlere. Dediğin gibi evimizde bomba düzeneği var resmen. Bağlantıyı yapan firma belli aralıklarla kontrole gelmeli. Öyle yaptım bitti olmamalı
Sunay353535 arslan geçmiş doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar..
İşler güçler derken arada atlama ederiz..
Cimo_31 doğum günün kutlu olsun..
Doğum gününüz kutlu olsun arkadaşlar 👏👏
Mis gibi tertemiz 😊
2022.02.06 15:07: 4.1 KAPAKLI-ARMUTLU (YALOVA)
Isparta belediye başkanının açıklamalarını okudum. Bazı kısımları var ki yalan haber olmasını umuyorum. Cidden umuyorum.
Mesala hangi kısımları?
Belli de olmaz hocam atmosfer bu kelebek etkisi ile neler olur neler😊
Meyve faydasından çok zararı var bana göre
Sahutt geçmiş olsun kanka nane limon göm yeter .
Ula vitaminin ne zararı olacak 😅 içtiğin ilaçların hapların içinde de genetiği değiştirilmiş vitaminler var. Rabbim bunları bize şifa niyetine sunmuş. Doğada ki her bitkinin bir derde devası var
Sahutt geçmiş olsun. Bol meyve ve bol sıvı tüket👏
İnsan bir müddet sonra onu bir hayvan değilde aileden bir birey olarak görüyor. En mutsuz günün de bile onun yaptığı bir şapşiklik insana moral oluyor. Benim de 11 senelik köpeğim ölmüştü 1 hafta kendime gelememiştim☹️ @Sea Effect Snow zamanla alışırsın sende. Hatta bir müddet sonra yeni bir hayvan arkadaş edin kendine